Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefrg

moj bratnek ma zdolnosci aktorskie,a pracuje jako sprzataczka:(

Polecane posty

Gość fefrg

jest niesamowicie przystojny i zdolny,ale pracuje jako sprzataczka za granica,jest woznym w szkole,bo nie ma układow i nie wierzy w siebie,czy zeby zagrac w jakims filmie naprawde trzeba dawac dupy??jkazdemu?jak go wkrecic w aktorstwo

Gość skoro tak to
A dlaczego nie zakręcił się w okół castingów? Może by go tam zauważyli, albo jakieś programy co to wybierają aktorów. Zapomniałam nazwy, no wiesz, tak jak się Marta Jabłońska dostała, czy Cichopek. Marta przecież była studentką psychologii o ile dobrze kojarzę i nie poplątałam. No ale nie o niej tu. Niech się chłopak gdzieś zapisze na do takiego programu.

Gość fefrg
cichopek to akurat cienka na maxa,jakby miał byc druga cichopek to niech juz lepiej dobrze sprzata te szkołe

Gość fefrg
u niego problem jest taki,ze twierdzi,ze nie zrobiłby i tak kariery bo ma łuszyczyce na klatce peirsiowej i na rekach,zawsze nosi długi rekaw i chyba sie wstydzi tego

Gość fefrg
ktos pomoze,doradzi?nie moze sie dołowac tylko dlatego,ze ma łuszyczyce

Gość fefrg
on mowi,ze łuszczyc jest nieuleczalna czy to prawda??

Gość skoro tak to
To niech sobie podleczy tą łuszczycę preparatami dr Nony. drogie dziadostwo ale pomaga. Niestety łuszczyca podobno nie jest wyleczalna do końca, ale można ją bardzo ładnie podleczyć, tak,, że nic nie będzie widać. Cichopek może cienka, ale ja pokazują i kasę robi. Ja nie napisałam o niej żeby porównywać, czy coś. Tylko, o takich programach żeby poszedł spróbować.

Gość ffegwg
to jest naprawde smutne bo ten chłopak ma auetntyczny talent,aktorski czy tez kabaretowy,ale nie wierzy w siebie,ale to gownianych gwiazd co gowna potrafia,ale w siebie wierza..

Gość fergere
pomozcie mi macie jakies znajomosci?

Gość jablova
żadna praca nie hańbi. zresztą, same zdolności aktorskie nie wystarczą do zrobienia kariery w branży - trzeba mieć jeszcze odpowiednie znajomości. zresztą, jakby się zatrudnił w porządnej firmie sprzątającej to i zarobki miałby całkiem przyzwoite. w krakowie działa ekipa z firmy błyszczy, babeczki na poziomie, to co robią robią dobrze, także nie widzę powodu do jakiegoś wstydu z powodu wykonywanego zawodu... grunt to lubić to co sięrobi.