Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Jestem narodowym demokratą i jestem z tego dumny

Polecane posty

Jedynie jako koalicjant centroprawicy katolickiej, przynajmniej w najblizszych 15 latach;)

W najblizszych 10 latach jedyna prawica jaka ma szanse na wygranie wyborow to PiS z Jaroslawem, bo ma kase i poparcie KK. Mozecie byc najwyzej jak Jobbik do Fideszu na Wegrzech:)

Nie przechwycicie, bo nie macie swoich mediow, a my je tworzymy. Ale robicie dobra robote na stadionach. Tak jak mowisz: bierzcie mlodych. Lepiej jak mlodzi beda u narodowcow niz u smieciarzy od Palikota:)

Hehe, a to juz nie jestes demokrata narodowym, tylko bojowkarzem;) Kibice nie bija sie jak nie trzeba i popieraja PiS. Vide Staruch;)

Gość Narodowy Liberał
A jak z gospodarką? Najlepiej jakby była prowadzona wg zasad p. Romana Rybarskiego.

Gospodarka w 99% liberalna. Jedyne co zostawiłbym państwu to naprawdę strategiczne gałęzie. I zakazałbym sprzedazy państwowych przedsiębiorstw, które mają zyski (Orlen, KGHM).

Gość Narodowy Liberał
wolność gospodarcza brak koncesji (wyjątek broń i leki) brak przymusu ubezpieczeń niskie podatki nienaruszalność własności prywatnej

Gość Narodowy Liberał
i oczywiście zakaz zadłużania państwa

Gość amreffo
no to musisz teraz być bardzo kontrowersyjny aby coś ugrać.coś na miarę "palikota prawicy"

MW i ONR roznia sie w podejsciu do demokracji. Jesli macie jakis klub pilkarski, to zakrec sie wokol klubu kibica, tam sie wszytskiego dowiesz.

@amerfo: za "palikotow prawicy" chcieli robic kurzysci, ale na prawicy dobrze widziana jesy jednolitosc.

Gość amreffo
śmieszny student wrócił?

Gość IMO12391
up

Gość tyn sobie mozesz stworzyc
klocka z dobrze ubitej kupy :O🖐️ czemu takiego zjeba sie nie wytropi i dobrze nie wpierdoli mu?

Jesli jestes z Lechia, to wiem, ze jestes na dobrej drodze:) Choc sam jestem kibicem wrogiego klubu, ale jak wiadomo - wrog jest jeden;) Zakrec sie tez wokol Klubow Gazety Polskiej - zalapiesz sie na wyjazdy na Wegry;)