Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thesstia

Jestem nauczycielką i dzisiaj znowu to samo

Polecane posty

Gość thesstia

Jestem nauczycielką w szkole podstawowej, pracuję w zawodzie już piąty rok i muszę powiedzieć że dzisiejsi rodzice to banda hołota no prostu brak mi na nich słów. Przykład, dzisiaj była wywiadówka taka większa jak co roku mamy w szkole na początku nowego roku. Rodzice wpadali jak bydło, zero zasad, zero kultury totalna arogancja. Już pomijam fakt że traktowali mnie przedmiotowo i pomiatali mną jak jakąś służącą. Ludzie co się z wami do jasnej cholery dzieje ?

Gość i co ? oczekujesz współczucia
na kafeterii ? :D

Gość GretaBarboo
tutaj Cię zaraz zjadą, ale się nie przejmuj :o a to, że dzieciarnia teraz taka okropna i roszczeniowa, to właśnie w dużej mierze zasługa tego co z domu przynoszą, a co masz okazję obserwować w zachowaniu ich rodziców. Ludziom się ostatnio w du.pach poprzewracało kompletnie. Wielka szkoda, że nie ma już szkoły z lat 70 czy 80-tych, kiedy tępego ucznia zostawiało się na kolejny rok i to był WSTYD dla niego. A nie, mamy teraz pokolenie tłuków i nieuków, tzw. dyslektyków, którym się wydaje, że wszyscy są dla nich i należy im się wszystko za samo istnienie

Gość vcxdsjsj
Lepiej pokaż cycki szmato :D

Gość balalalaaa
po prostu obecnie rodzice mający 25,30 nie mówiąc o mlodszych są niedojrzali Też mnie to bulwersuje żadnych zasad ,etyki,moralności po prostu hołota a poźniej sie dziwić że dzieci są takie a nie inne

Gość asdaserrtia
ile na reke miesiecznie zarabiasz?

Gość a na co liczylas ze
beda Cie po rekach calowac?