Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam córkę 18-letnią...

Moja 18-letnia i starsi faceci...

Polecane posty

Mojej 18-letniej córce podobają się starsi mężczyźni, tacy w wieku 30-40 lat. I z tylko takimi się zadaje. Nigdy nie zwróciła uwagi na kogoś w swoim wieku. Jak była mała to nie posłaliśmy jej do przedszkola, opiekowała się nią moja mama, która mieszkała z moim bratem. Moja córka bardzo lubiła towarzystwo mojego brata i jego znajomych, często powtarzała, że jak dorośnie wyjdzie za mąż za wujka, a miała wówczas ze 4 latka. Wtedy jeszcze nie myślałam, że będzie lubiła starszych, ale teraz mi się to przypomniało i zastanawia mnie jeden fakt: czy można się urodzić z fascynacją do starszych facetów czy jak to jest? Ona mi powiedziała, że młodych się brzydzi.

Moja córka miała ojca przez cały czas, więc to raczej nie to. Poza tym moja przyjaciółka wychowywała swoją córkę sama i jej córka spotyka się z chłopakami w swoim wieku.

Hmm, poza tym już od dziecka miała te skłonności, tylko kilkanaście lat temu się nad tym nie zastanawiałam ;)

Gość Latkapa
Ja tez tak mam :-( i to moja zguba. Mam 19lat.

Gość chronicznie niewyspana
ja też miałam ojca cały czas, raczej nie była to kwestia braku a nigdy nic nie poczułam, nawet zauroczenia facetem kilka lat starszym ode mnie... tak po prostu było, jak miałam 8-10 lat wolny czas spędzałam z 4 lata starszym kolegą i jego dorosłymi braćmi potem zaczęło się okazywać, ze znacznie lepiej dogaduję się z ojcami moich koleżanek niż z ich chłopakami (bez żadnych seksualnych podtekstów, po prostu rozmowy) i tak jakoś... miałam wrażenie że koledzy ze szkoły czy studiów nie mówią tym samym językiem, niczego nie rozumieją, nie mają pojęcia o świecie...

Latkapa - a zawsze tak miałaś, nigdy nie miałaś chłopaka w swoim wieku?

chronicznie niewyspana - ale miałaś coś trochę innego niż moja córka, nie umiałaś gadać z rówieśnikami, zaś córka mówi, że nie pociagają jej fizycznie raczej ;)

Gość polskoojczyzno
to syndrom tatusia- zgadzam sie z tym , dziewczyny , ktore nie mogły dogadać się z ojecem, szukaja wsparci w kims statecznym. poprostu niby wszystko ok a tu hujnia

mnie tez jarają starsi tacy nawet po 40-stce, spotykalam i spotykam sie ze starszymi i jakoś żyje ;]] poza tym spojrz na takiego Jose Mourinho? nie podnieca cie? mnie baaardzo :P

skoro bez podtekstow to moze po prstu nie lubi mlodych ze sa wulgarni, dostawiaja sie bezczelnie, nie maja zadnych wartosci tylko kasa i wyglad, moze twoja corka woli starszych przyjaciol jak bylam w pracy w niemczech jedna mloda dziewczyna trzymala tylko ze straszymi paniami i panami, chcieli ja dac do pokoju z rowiesnicami a ona na to ze juz woli do facetow, bo mlode to pizdy i sie ich boi prawda, te mlode byly straszne, zepsute i zlosliwe starsi sa powazni, zrownowazeni i daja poczucie bezpieczenstwa

podbijam ;)

Gość chronicznie niewyspana
gadać umiałam, to nie chodziło o to że nie umiałam się z nimi dogadać bo takich kolegów też miałam, ale lepiej rozmawiało mi się ze starszymi i z nimi chętniej spędzałam czas

Jej chodzi o to, że nie podobają jej się młodzi fizycznie. Nie chodzi jej o zachowanie, ludzie, czytajcie .

Gość a nie moga po prostu
czy można się urodzić z fascynacją do starszych facetów Największe powodzenie mają faceci w wieku 25-40 lat a kobiety tylko młode 20-30 jeśli chodzi o kobiety liczy się głównie uroda a ta najlepsza jest u młodej z faetami kobieta bierze zdecydowanie więcej czynników pod uwagę i taki starszy facet wydaje jej się dojrzlasy bardziej doświadczony ( w dzisiejszych czasach to raczej będzie zgubne :D ) i po prostu głównie taki starszy facet jest fascynacją bo jej imponuje no i taki strszy facet jest rzadziej na dorobku i zapewne ma troszkę więcej forsy a kobiety to dziwki więć to całkemim logiczne że leci na strego wora

Gość Latkapa
Pamiętam ze w wieku 10 lat tak zaimponowal mi chłopak 3 lata starszy. Ale wtedy różnica była widoczna dość. A później to w wieku dorastania sie rozwinelo i trwa do dzisiaj. Miałam kolega z którym próbowałam stoworzyc cos więcej ale nie umialam. Więcej żadnego kontaktu nie miałam z chłopakami. A co do starszych to sie nie wyrywam bo nie mam za bardzo gdzie ich spotkac a jak juz sa to żonaci lub po rozwodzie. Więc jestem sama.

Gość starym facetom
ledwo stoi ....

Gość ja tam wolę młodych
dzudziestoparolatków a nie stare dziadygi co między nogami im latają obwisłe suche małe jajka :D starzy są słabi do tego mają kiepskie libido i rzeczywiście mogą mieć problemy z erekcją

Latkapa - ona miała 4 latka i już się zachwycała 20 lat starszymi. Wtedy jeszcze myślałam, że to mini .

moja córunia to rżnie się ze starymi żę hohohoh boję się ze poderwie mojego ( jej ojciec ) i co ja zrobię co zrobię ?!

*minie

głupie podszywy ;)

a ona jest ładniejsza młodsza i pewnie lepsza w łóżku no :( czuję się osaczona

Gość podszyw dżentelmen
Musiałem wybacz :D

Gość Latkapa
Ja na to wlasnie liczę że minie.

Gość podszyw dżentelmen
mam córkę 18-letnią... Jesteś najstarszą kobietą z jaką rozmawiałem :P

Gość podszyw dżentelmen
A z córcią to ja Ci nie pomogę ale mogę pomóc tobie jeśli jesteś sexy milfem :D

Gość 54763837367
a na to wlasnie liczę że minie. Okres ? czy co

a ja tez lubowalm sie zawsze w ciuut starszych mezczyznach jako juz dojrzala Panna a nie smarkata małolata ,noi nie uwazam to za jakąs dewiacje czy nie wiem co :p Nie masz nic dogadania jesli chodzi o preferencje wiekowe corki i tyle :)