Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawawoooda

czy jest to mozliwe?

Polecane posty

Gość ciekawawoooda

boje się, że mogę być w ciąży. uprawiałam peting z moim chlopakiem, bylismy nadzy on się o mnie ocierał ale nie było wytrysku, tyle ze wydzielina przed wytryskiem tez ma plemniki.. to bylo pod koniec grudnia, kilka dni po okresie.. bardzo panikuje i pare dni przed spodziewaną miesiaczka zrobiłam test ciazowy.. jedna kreska, aczkolwiek wieczorem kiedy chciała go wyrzcić pojawila sie druga bardzo niewyraźna.. dostałam okres, ale moze to było tylko plamienie.. po tygodniu zrobilam drugi test, jedna krecha, ale po par godzinach znów druga niewyraźna. nie wiem co myśleć.. zaczęły pobolewać mnie piersi dzisiaj.. trochę przytylam, głowa i jajniki mnie bola czesto.. czy ja mog być w ciązły? czy tylko na siłę próbuje ja w sobie znaleźc? dodam, ze biore tabletki anty. ale to przez torbiel, tak więc jestem plodna, bo nie zaczęłam ich brać z pierwszym dniem cyklu tylko tak po prosty, czy to mozliwe, aby te dolegliwosci były spowodowane hormonami?

Gość nfjcjdjd
Wynik testu po kilku godzinach jest nieważny! Od kiedy bierzesz tabletki?

Gość akakaraka
Po kilku godzinach wynik testu się nie liczy...-masz to w ulotce, jestem pewna, że w jakimś celu tam to napisali - np. żeby ktoś się nie martwił, gdy na drugi dzień po zrobieniu testu zobaczy na nim niepokojące 2 krechy. Twoje dolegliwości mogą być spowodowane hormonami, które przyjmujesz i tym, że się ich w sobie doszukujesz. Możesz iść do gina, możesz iść na badanie beta, możesz zrobić też kolejny test. Ale wydaje mi się, że jeśli byłabyś w ciąży, to test raczej nie bawiłby się z Tobą w ciuciubabkę;), tylko pokazał po wskazanym na ulotce czasie dwie mniej lub bardziej wyraźne kreski.

Gość ciekawawoooda
dziękuje wam:) tabletki biore od listopada:)

Gość Jestem, ale
no to bylas zabezpieczona podczas stosunku :o 🖐️

Gość Jestem, ale
wróć! Nawet nie po stosunku 🖐️