Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazkkkaa

kosmetyki na wodzie potencjalka

Polecane posty

Gość grazkkkaa

znacie kosmetyki firmowane przez kinge rusin? uzywacie? slyszalam, ze sa dobre dla osob z wrazliwa skora i calkiem niezle dzialaja na zmarszczki :P wiecie cos na ich temat?

Gość polecam w 100%
pat&rub, znam ;) używam nawet i polecam ;)

Gość a_l_d_o_n_a
a to se te kosmetyki na jakies wodzie zrodlanej z karpacza czy tam z okolic?

Gość grazkkkaa
z okolic ;) woda potencjalka wydobywana kolo kowar. za duzo sie nie rozpisalyscie. mozecie cos wiecej? jak sie ma jakos do ceny, itp?

Gość polecam w 100%
a więc tak, kosmetyki pat&rub dostałam kiedyś w prezencie. taki zestaw, chyba mleczko do demakijażu i krem do twarzy. bardzo mi się spodobały, mają fajną konsystencję i zapach - takie były moje pierwsze wrażenia. i działają też dobrze, skóra jest gładka, nawilżona, nie mam żadnych problemów z cerą, mimo że częściej mi się zdarzały jakieś krostki ;) teraz kupuję już sama i to chyba jest najlepsza rekomendacja, że kupiłam ponownie i nadal to robię ;)

Gość hehaaaeaa
Uśmiałam się jak norka czytając te bzdury na stronie tych naciągaczy: "Zawiera Wodór (H2), który natychmiast likwiduje nadmierną ilość wolnych rodników". :D:D:D:D KAŻDA woda zawiera wodór, bo, jakby ktoś przespał lekcje chemii w podstawówce, wzór chemiczny wody to H2O.

Gość hehaaaeaa
P.S: "Na Ziemi wodór w postaci cząsteczkowej występuje w górnej warstwie atmosfery (0,9%)." http://pl.wikipedia.org/wiki/Wod%C3%B3r#Wod.C3.B3r_cz.C4.85steczkowy Tylko i wyłącznie. No ale jak ktoś lubi płacić za bzdury do droga wolna.

Gość antyoksydanty
nie podlega dyskusji to, ze wolne rodniki sa odpowiedzialne za starzenie sie organizmu, dlatego wszelkie kremy 40/50+ zawierają antyoksydanty. wodor czasteczkowy h2 jest wlasnie antyoksydantem i jesli wprowadzamy go do organizmu poprzez picie nasyconej nim wody, to dociera on bezposrednio do komorek. dzieki ujemnemu potencjale redox walczymy z procesami starzenia i dluzej mozemy cieszyc sie np. "mloda skora"

Gość UUUkkUUU
juz pomijajac cala dyskusje na temat wlasciwosci wody potencjalka to chcialam tylko obiektywnie stwierdzic, ze niewazne, co w sobie maja te kosmetyki, to dzialaja, tak jak trzeba. skora po ich zastosowaniu jest gladka i jedrna, zerow wypryskow, uczulen. ja jestem bardzo zadowolona i szczerze je polecam ;)

Gość spaaaaammmm
Przestańcie spamować tym giewnem.