Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek na dachu

Następne wybory wygra niewielką przewagą PIS

Polecane posty

Po Rywinie postomunistyczna lewica nie ma szans;) Miller? Ta czaszka sie juz nie usmiechenie;) Dziiz, weznie Kalisza na lidera;)

Gość Jafankakafe
O tak Korwin i królestwo polskie Co by nie było i tak będziemy tu gdzie jesteśmy... Inteligencji brak-cudów nie będzie!

Jabba będzie liderem lsd, innych łyknie na śniadanie

Gość Jafankakafe
A Kaźmisz wielki żydów przyjoł i dlaego teraz tuski nam rządzą :)

Gość Jafankakafe
Była polska drewniana ale jaka ukochana!

Gość aussie battler
Niech już zostanie PO jako zło konieczne. Może przy jadą do nas imigranci z Algierii i Libii, niech będzie Allah, ale na prawdę lepsze to niż rządy Palikota.

Gość Jafankakafe
A co za różnica allah czy palikot i to dziwne i tamto dziwaczne.To juz wole kaczystan i walkę z korupcją.

Gość Jafankakafe
Masakra nie piłam a czuję sie nawalona Jeszcze pisze do mnie ktoś kto każe mi robić rzeczy o któych nie mam bladego pojęcia O0:35 każe mi czytać poradnik jak zrobić to samemu:D A ja myśłałam że na PSM to tylko kobiety cierpią a tu sie okazuje że faceci też to mają!

Gość jam 3niesobieski
PIS zapewne do sejmu się dostanie,a i Solidarna Polska też napewno do sejmu wejdzie. Zbigniew Ziobro-myśle,że ta osoba wiele wnosi,powiem więcej,najwięcej wnosi do polskiej polityki. Jedyna osoba ,która naprawde chce zrobić w kraju porządek. Gdy ta partia wygra wybory i stworzy rząd,nie jedni będą robić ze strachu w pory,a obywatele też pomogą. Zrobi porządek i ze sądami i z prokuratorami i zacznie powoli nastawać porządek,bo teraz to co się dzieje ,to jedno wielkie gówno i szambo!

Nikt z obecnych polityków mi nadaje się na kolejną kadencję. Żaden nie spełnił swojej obietnicy wyborczej. Zastanowiliście się chociaż dlaczego? Ale czarnej mafii żaden się nie odważy wypier... Po jaką cholerę wybieracie mniejsze zło? Można przecież oddać głos nieważny.

Gość jam 3niesobieski
Lewica musi wrócić-widać żeś młody i głupi. Zobacz do historii ile razy już ta chołota rządziła,to będziesz wiedział komu zawdzięczamy to gówno które teraz jest. żaba na odwyku-lepiej nie mogłaś tego ująć -PSL,chodząca kurwa :D.,bo tak jest. TE kurwy powinny zniknąć z polskiej sceny politycznej. Ja stawiam na Solidarną Polskę,a tych czerwonych już dawno powinno się wyjebać na zbity ryj,kurwa same bandy złodziei,dobrze im się powodzi i poki są przy władzy włos im z głowy nie spadnie!

Gość jam 3niesobieski
Pendzior,a nie myślisz ,źe to co mamy,mamy dzięki takim jak Ty? Właśnie,źe trzeba iść do wyborów,powinno z 90% obywateli iść do wyborow i oddać ważne głosy na kogo trzeba i raz na zawsze wypierdolić te bandy czerwonych. Mowisz,że te same mordy w sejmie na okrągło,tak zgadzam się,takich wybieramy,takich mamy,do kogo masz żal? Tyle młodych bez pracy,a jak juź to bez ubezpieczenia,bez praw do czegokolwiek,a słyszeliście o Polskiej Partii Pracy ,Ziętek przewodniczący,tyle się dopomina,ażeby z tym skończyć,dlaczego na tą partie nie zagłosujecie? Juź tak macie w głowach,że tylko ci co przy żłobach się liczą i tylko z nich trzeba wybierać,a wypierdolić dziadów raz na zawsze ,a nowych ludzi wybrać. nie miałbym nic przeciwko gdyby to był nawet Janusz Korwin Mikke,a dlaczego nie dać Mu szansy?,a tylko płakać ,nie ma na kogo głosować,a ja mowie,że jest na kogo,trzeba tylko chcieć!

Gość jam 3niesobieski
Pamiętacie Samoobrone i Lige Polskich Rodzin,jak sie wyśmiemano z Leppera i Giertycha(ten to sie mi ostatnio sfrajerzył,dla mnie jest skończony). Przeciw Giertychowi nauczyciele przedszkolaki wyprowadzali,źe niby nie chcą Giertycha za ministra oświaty,a teraz szkoły likwidują,a niech kurwa likwidują,nauczycielom się teraz poprawi. Szkoda mi Leppera,porządny gość,On do ludzi bez ochrony wychoził i z nimi rozmawiał,a nasi terażniejsi ,co robią,nawet nie chcą z ludźmi gadać,a jak juź to obstawią się policją,to się nazywa demokracja,a komorowskiemu najlepiej się z dziećmi rozmawia,może powinien z dziećmi pracować,bo moim prezydentem napewno nie jest i nigdy nie będzie. Lepper zginął,bo myśle,że nasi doszli do wniosku,że takich lepiej za wczasu skasować,jacy byli oburzeni,kto na takich głosował. Kaczyński dużo pierdoli,a zamiast wspierać te partie,to je zwalczał,teraz płacze,że nie bęzie miał z kim rządzić po wygranych wyborach,chociaż nie bardzo wierze w ich wygraną,niech stworzą koalicje z palikotem,badz z sld,

Gość njun niezalogg
kasujcie te polityczne tematy, to jest uczuciowe forum

Gość jam 3niesobieski
Coś mi się wydaje,że i ze Ziobre będą chcieli komuchy ,nawet z kaczyńskim na czele uglebić,by nie mógł we wyborach startować. Takich wrednych i fałszywych ludzi jak w pisie to nie widziałem. Kurwa rząd mieli,prezydenta swojego mieli,trzeba było tylko rządzić,a oni prawice rozpierdalali,a i przy tym Ziobro niepotrzebnie dał się w to wmieszać,za bardzo kaczyńskiemu zaufał! Myśle,a nawet jestem pewien ,że we wyborach parlamentarnych Solidarna Polska pod przewodnictwem Zbigniewa Ziobro może pokonać nawet pis,amen. A wyborcom powiem,nie patrzcie na to jak się kłócą,robią to pod publike,a po,chleją razem gorzałe(a tak na marginesie,co ta gorzała w gmachu sejmu ,w miejscu pracy robi? Palikot w miejscu publicznym gorzałe chlał,maryche palił i nawet policja nic z tym nie zrobiła,nie mowiąc o prokuratorze,gdzie oni są? Natomiast,gdyby zwykły człowiek w parku piwo pił,zaraz kurwa są i straź i policja i mandat sie należy. pytam się ,co to kurwa ma znaczyć,niewolnikami tych pajaców jesteśmy we własnym kraju?)

Gość jam 3niesobieski
młotkiem po głowie-i Tobie się naleje:D

Gość njun niezalogg
A zresztą może... niech sie tu wyżyją, nikt ich w domu nie słucha, to sobie tu z przejęciem poklepią w klawisze, czują sie ważni- frustracja spada i jakaś korzyść dla spoleczenstwa jest:)

Gość jam 3niesobieski
a kobiet pewnie,źe trzeba się bać:D. Od zarania dziejów zawsze BYŁY,SĄ I BĘDĄ ZGUBĄ DLA MĘŻCZYZNY:D,młotkiem po głowie-zgodzisz się ze mną?:D

Gość jam 3niesobieski
młotkiem po głowie:D,jak masz jakiś problem,patrz na swój nick:D:D:D

Gość njun niezalogg
nie wiem, co młotek ma na myśli... ale na pewno chybił obok tematu tego śmiesznego topiku, jak już nie kasować, to walić do rzeczy:)

Gość jam 3niesobieski
młotkiem po głowie,a Ty co? Dziewica orleańska na bezrobociu?:D:D

Gość i bardzo dobrzeee
a ja wam mówie,że wygra partia palikocia,oczywiście mam tu na myśli zawody,wyciągania gówna z wody.

Gość uuupppsss
podbijam