Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwietta89

Przykro mi kurde, no! Może będziecie się śmiać, ale co tam, powiem Wam...

Polecane posty

Gość sylwietta89

Heh, powiedzmy, że latami żyłam wiarą w pewną, hmm... "ideologię". A teraz właśnie ją straciłam. Choć nie, może nie straciłam wiary w samą ideologie i jej nieżyjących już twórców, ale w tych, którzy aktualnie ją powiedzmy reprezentują już tak. Teraz dochodzę do wniosku, że straciłabym ją już wcześniej gdybym się dłuugo nie oszukiwała :P Jestem dziwna bo nie znam drugiej osoby, która ma takie przeżycia jak ja ; o Ja potrafiłam rozmyślać o tym w nocy jak się obudziłam. Mąż się ze mnie śmiał bo potrafiłam również gadać o tym przez sen ;D Tak przyjemnie było być fanatyczką a teraz muszę zweryfikować trochę moje podejście, jeszcze nie wiem do końca jak. Czuję się rozdarta :(

Gość no to się podniecaj
dalej tą twoją ideologią cokolwiek to jest, skoro ci to sprawia przyjemność. Co mają powiedzieć żarliwi katolicy jak patrzą na dzisiejszych księży?

Gość bombajbaj
tez jestem ciekawy co to za spojrzenie nowe Mialem tak jak ty przez 3 lata rozdary bylem ale od roku gdzies i teraz jak mlody BOG

Gość anja nails pegaz
Rozumiem cie doskonale.Mialam tak samo.Wkoncu wyladowalam na odwyku i w rynsztoku,opuszczona przez moich bliskich.