Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace1

CHLOPAKI- jakiej dziewczyny szukacie???

Polecane posty

Gość versace1

zalezy mi raczej na wypowiedzi starszych facetow a nie nastolatkow ktorzy w glowie maja fiu bzdziu. starszych w sensie tak od 25rz. odpowiedzcie tak na serio. wiadomo kazdy chcial by ksiezniczke ale niestety ksiezniczek nie ma. czy z wygladu preferujecie totalnie naturalne czy raczej podrasowane np delikatne solarium, makijaz. ubranie luzackie czy bardziej kobiece? czy zwracacie uwage na stan materialny tzn jaki ma samochod, dom? jak urzadzone mieszkanie?

Gość Slim Shady
z fajnymi cyckami

Gość Elektronikełe ausf.II
jak ją spotkam to będę wiedział, że to ta z wyglądu naturalna, blondynka, włosy średnio-długie, lekko kręcone, oczy zielone, ubranie takie w jakim lubi chodzić, nie zwracam uwagi na dobra materialne

Gość Slim Shady
najlepiej żeby ubite były

Gość Slim Shady
Co ja mogę mam 17 lat xD

Gość anja nails pegaz
pewnie takiej jak ja :-)

Gość rgyhjkloiu
raczej szczupla, ladna, najlepiej brunetka ale to nie warunek. ogolnie podobaja mi sie dziewczyny ciemniejsze. nie podobaja mi sie blade bladynki. fajnie jak by chodzila w obcasach i ubraniiach podkreslajacych jej zgrabna figurke ale nie wyzywajacych. odpadaja dresiary i skejciary- typu "elo ziom". wole bardziej kulturalne. jakosc samochodu jesli wogole by miala nie ma znaczenia