Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polinx

Zatrucie

Polecane posty

Gość Polinx

Witam, wczoraj prawdopodobnie się czymś zatrułam. Zapewne była to słodka bułka, którą przekąsiłam dość późnym wieczorem. Wszystko było ok, dopóki nie obudziłam się o 2 w nocy i nie poszłam do łazienki. Leciała ze mnie dosłownie woda i tak w sumie do teraz. Zaraz zwariuje, wszystko mnie boli i co chwila biegam do łazienki. Co z tym zrobić?

Gość hththtyht
To pewnie nie zatrucie,teraz panuje jelitówka....U dorosłych trzyma sie z dwa-trzy dni u dzieci jeden dzień i to jest zastanawiające... Dużo pij,nic nie jedz do wieczora przejdzie

kup elektrolity w aptece, żeby się nie odwodnić, dodatkowo bakterie probiotyczne... jeśli to wirus leki takie jaki nifuroksazyd niestety nie pomogą

Gość hththtyht
Jeśli dojdą wymioty możesz pić cole z łyżeczką cukru,wypłukuje wszystko z jelit,mimo,że cola zdrowa nie jest w tym przypadku pomaga

Gość minipizza
pij dużo płynów, woda, herbata- malinowa, bo jest lagodna, musisz też zacząć jeść, ale tylko sucharki, samo pieczywo, biszkopty, a na obiad gotowane ziemniaki i gotowana marchew. mi tak lekarz radził. a cola też działa.