Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agresywna Kafeterianka

Czemu jest taka moda na stawianie się przeciwko wszystkiemu, co normalne?

Polecane posty

Na każdym kroku ludzie, którzy przeciwstawiają się temu, co normalne i oczywiste :o Wszędzie przeciwnicy szczepień, przeciwnicy przestrzegania prawa (fotoradary), przeciwnicy polityki antynarkotykowej (ruchy wolnych konopii i tym podobni imbecyle), matki, które nie chcą karmić piersią, bo im cycki obwisną, właściciele psów, którzy po nich nie sprzątają, skąt tylu debili ja się pytam dookołą?!!? Mam wrażenie, że jeszcze 10 lat temu było zupełnie inaczej, spokojniej, normalniej :o:O:O TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUSJI NA WYŻEJ WYMIENIONE TEMATY, więc nie wyjeżdżać mi tu z jakimiś dyskusjami w tych kwestiach 🖐️ :o:o

Gość fgghghjh
Co do szczepien to swiadczy o ich inteligencji.

Gość Zaciekawiona Trzydziestka
przeciwnicy ograniczenia wolności i nadmiernej ingerencji państwa w sprawy społeczeństwa.

Gość pooojj
A nie było normalniej i spokojniej tylko ludzie byli slabiej wykształceni stłamszeni. Udaj sie do korei mysle ze to kraj dla ciebie.

jakiej wolności i jakiej ingerencji przepraszam bardzo? kto i w czym cię ogranicza i w jaki sposób ingeruje w twoje życie?

Gość to już jest OBŁĘD!
dla ciebie nakładanie peruki spódnicy pudrowanie noska i paradowanie tak w Sejmie jest normalne?! :O:O:O

pooooj - widzę, że uderzyłam w stól i nożyce się odezwały. Co cię uraziło, to, że nie karmisz piersią, bo ci się nie chce czy to, że chciałabyś jarać legalnie trawę w bramie?

Gość Należysz do tej grupy
"skąt" - TY za to jesteś zagorzałym wrogiem poprawnej pisowni :o

Gość bbq23
POPIERAM W 1000000000000% !!!!!!!!!!! Ludziom się w dupach poprzewracało, w Polsce powinien obowiązywać zamordyzm, bo tylko zamordyzm gwarantuje normalność obywateli w tym popapranym kraju!!!!! Zachciało się demokracji i wolności słowa - nie dla psa kiełbasa. POPIERAM CIĘ W 1000000%%%%%%%%% AUTORKO!!!!!!

SKĄD, przepraszam za błąd, nie wiem jak się wkradł. Oczywiście to tyle, co masz merytorycznego do powiedzenia, typowe dla tych, co szczekają najgłośniej. Twoim idolem jest Hoffman czy Niesiołowski? 😴 🖐️

Gość kto w peruce chodzi
po Sejmie?

Gość kota25
a dlaeczego ludzie w Polsce mają akceptować dziwne prawo mająće na celu ograniczenie wolności jednostki? Dlaczego ludzie podobno wykształceni , europejczycy mają akceptować rządy czarnego watykańskiego okupanta? Żyjemy w środku Europy anasz kraj jest jedynym tak zacofanym światopoglądowo krajem. Może czas używać rozumu?

Gość pooojj
Agresywna Kafeterianka pooooj - widzę, że uderzyłam w stól i nożyce się odezwały. Co cię uraziło, to, że nie karmisz piersią, bo ci się nie chce czy to, że chciałabyś jarać legalnie trawę w bramie? _________)_)_)_)_)_)_)_)_)_ooOoOo Jesteś straznie tępa :o po pierwsze karmiłam rok, a nawet gdybym nie karmiła gówno ci do tego, po drugie twoje teksty są żałośniejsze od wypocin gimgówna. Wracaj do trawy tepiszcze:classic_cool:

Bardzo typowe - ujaacie jak ratlerki, ale żeby podać jakieś konkrety - nie ma odważnego :classic_cool: Leszczyki :classic_cool: 🖐️

Gość a co tacy szczęśliwi
Ja Ci Autorko powiem dlaczego. Dlatego, że nikt nie czuje nad sobą bata. Wszystkim wszystko wolno, bo nikt za nic nie oberwie. Jakby czekały wszystkich konsekwencje za besztanie wszystkich i wszystkiego, inaczej by wszyscy tańczyli. Demokracja, wolność słowa - owszem. Ale to nie zwalnia z odpowiedzialności za dzieci, młodsze pokolenia, nie zwalnia z przestrzegania prawa, szanowania drugiego człowieka, nie zwalnia z przyzwoitości. Ale problem z tym, że powyższe wartości obecnie dla ludzi znaczą tyle co nic, gówno po prostu znaczą. Oto odpowiedź na Twoje pytanie.

Gość janina z dworca
Bo dzisiaj jest moda pseudoindywidualistów. dlatego Polska nic nie może osiągnąć. dwóch gości wymysli fajną rzecz na którym kraj mógłby zarabiać, to lepiej indywidualnie go sprzedać za granicę, bo ... jest wolność.

Bardzo trafnie to podsumowałeś. Ludzie walczą o jakieś bzdetne pierdoły (a w zasadzie nie walczą, tylko szczekają jak ujadające kundle, a jak ktoś tylko mocniej tupnie nogą spieprzają z podkulonymi ogonami) a tak naprawdę w dupie mają wyższe i szlachetne wartości. Takie chyba czasy przyszły a najgorsze jest to, że pokolenie bezmózgich dorosłych będzie wychowywało pokolenie kolejnych bezmózgich dzieci.

Gość uogfnvnvjfgmdl
A co ciebie to interesuje czy dana kobieta kobieta karmi swoje dziecko naturalnie czy też nie ?! Ty jesteś jakims forumowym przygłupem.

Gość ten temat to iealny
A ja uwaam, że powód jest tylko jeden - bo to polska. Nie ma takiego drugiego kraju, w kórym wszystko stoi na głowie, włącznie z tym o czym piszesz Kafeterianka 🖐️

Nie wiem, czy w temacie, ale mnie najbardziej martwi, że jest tyle w nas agresjii i nie szanujemy odmiennych od naszych poglądów. Np, gdy ja otwarcie mówie, że jestem zagorzałym katolem i pisze coś tam o poglądach, to zaraz sypią sie na mnie bluzgi i wyzwiska. Ja jakoś potrafię zahamowac emocje i nie wyzywać kogoś od puszczalskich itp to jest naprawdę przerażające, ale dzisiaj juz trudno dyskutować bez jawnego obrażania i przekleństw..:( Pozdrawiam Cię Agresywna Kafeterianko:)

Pancerna Kołdra, nawet się nie produkuj, bo twoje wypociny lepiej sprzedałby nawet Idealista z Marsa wywłoko 😴 Nie interesuje mnie to CZY karmi cycem, interesuje mnie POWÓD dla którego tego nie robi, a konkretnie ten, że jej cycek obwiśnie. I tym podobne anomalia ludzkości 🖐️

Aniołek - to chyba mocno związane z tym, o czym ja napisałam. Najlepszy przykład - całę to forum. Wejdziesz na jakikolwiek temat i besztają Cię nawet za to, że napiszesz "cześć, jestem tu nowa". Ale zobacz, że w realu nie ma takich odważnych, na szczęśćie tylko internet daje taką swobodę. Bo jak przychodzi co do czego, nikt Ci w oczy nawet nie spojrzy. I dlatego możesz mieć poczucie wyższości nad nimi ;)

Gość Jolkokoma
Tak jak ktos wyzej pisal - ludzie sa bardziej swiadomi wielu rzeczy, jest wolnosc slowa, nie ma az takiej propagandy jak jeszcze za czasow komuny. Mamy demokracje, poza tym bardzo szybki i ogolny dostep do informacji, a w tym wzgledzie internet odegral wielka role. Oczywiscie ma to tez i swoje zle strony, bo obecnie mamy juz przesyt tego wszystkiego, a ludzmi mozna zaczac manipulowac, narzucac im w co maja sie ubierac, czego sluchac, jakich marek uzywac. Poczytajcie troche o New Word.Order i iluminatach.

Gość fddffdfddfa
kazdy obywatel tego swiata ,ma prawo inaczej myslec, a jak cchesz jednosci mysli to co chin ,albo kuby sie wyprowadz:-P

Gość a co tacy szczęśliwi
Demokracja i swoboda dostępu do informacji nie zwalnia z myślenia. połowa tych chorych zachowań to narzucona propaganda mediów, przecież w większośc przypadków gdyby nie tv i internet, ludziom nawet do głowy by nie przyszły konkretne protesty czy afery, jakie wiszą w powietrzu od kilku tygodni czy kilkunastu miesięcy. MYŚLCIE ludzie, to nie boli :o

Ale mi nie chodzi o to, żeby myśleć jak klony :o Chodzi mi jedynie o to, że jak protestować przeciwko czemuś - to z przekonania, potrafiąc to uargumentować, nie iść owczym pędem, a jak ktoś cię o coś zapyta to ani beee ani meee :o A w temacie chodzi właśnie o to, że ludzie stawiają się byle się stawiać, bez refleksji, tak po prostu, bo to stało się modne, tak jak ktoś napisał - to takie oryginalne, indywidualistyczne i nietuzinkowe :o:O

Gość asdasdadad
a co ci to przeszkadza? możesz karmić piersią, możesz szczepić, nie musisz palić marihuany, możesz jeżdzić zawsze zgodnie z przepisami i nie płacic mandatów i właśnie o to chodzi Każdy ma prawo byc za lub przeciw czemu chce:) super nie:)

Gość sssasasasasasasas
może ktoś nie chce karmic piersia bo ani przyjemne ani estetyczne to nie jest sa mleka modyfikowane karmisz piersia pól roku i masz obrzydliwe placki ktorych nie wiadomo czy operacja by uratowala i nie pierdolcie bo karmiłam ponad tydzień bo mi pokarm zanikł a cycki mam dalej jędrne rozmiar większe i jestem bardzo zadowolona wszystkie koleżanki ktore karmiły mają obrzydliwe cycki i nie pierdolcie że po karmieniu mozna miec ładne piersi debilki chuba ładnych piersi nie widziałyście to jak spuszczenie z balona powietrza piers im dłuzej jest wypelniona mlekiem tym gorzej wyglada gdy obo zniknie i zostaje flak

Gość sssasasasasasasas
a potem się dziwią takie ze ich facet nie dotyka i ogląda gołe dupy z dmuchanymi cycami:o