Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdadsadsds

Czy mężczyźni mówią komplementy szczerze?

Polecane posty

Gość asdadsadsds

Od swojego słyszałam np, że mam śliczne piersi, najładniejsze jakie widział. Albo, że z nikim nie było mu tak dobrze w łóżku On miał wiele kobiet i widział wiele piersi, stąd nie wierzęw szczerośćjego słów, chociażbardzo bym chciała bo czułabym się lepiej Czy zdarzało sięPanowie, żebyście mówili kobietom nieprawdziwe komplementy? Albo wam kobiety takie słyszeć?

Gość Ciekawy Świata Człowiek
ja mówię szczerze, ale inni kłamią

Gość zabardzofajna
Mężcyżni pod tm względem raczej mówią to co myślą,jak im się niepodoba,nie mówią nic:classic_cool:

Gość asdadsadsds
Niby tak, ale "najładniejsze jakie widział" a "ładne" to różnica. Jeszcze w drugączęść mogęuwierzyć, ale w tę pierwszą? Skoro widział tyle tych piersi?

Gość franciszek trafić y
Wy oczekujecie komplementów nawet jak mają być kompletnym kłamstwem. Jesteście tak zapatrzone w siebie, że nie każdy komplement to prawda. Zobacz co jest z włochami każdej powiedzą "bella" by tylko pojechać

Gość każdy ma jakiś swój bajer
bo faceci wiedzą, ze kobiety zakochują się uszami :) Im więcej miłych rzeczy powiedzą, tym dziewczyna bardziej chętna. Mnie by taki tekst raczej odrzucił, bo stwierdzenie "najładniejsze jakie widział" oznaczałoby, że zmienia dziewczyny jak rękawiczki i każdą rozbiera. Pewnie wysłałabym go na wszystkie badania, bo cholera wie co mi przywlecze od poprzednich panienek :( Bo HPV nawet drogą oralną się przenosi

Gość dziś na pomarańczowo
też uważam, że faceci mówią, co myślą. raczej nie kłamią odnośnie konkretów, tzn. jak mówi, że masz ładne piersi, to masz, jakby tak nie było, w ogóle by ich nie komentował, a gdyby był chamem powiedziałby coś negatywnego, np. mogłabyś mieć większe itp. nie doszukuj się drugiego dna w słowach faceta i nie upatruj w tym swojej wartości. kobieta sama powinna ją znać, bez jakiegoś męskiego pieprzenia za przeproszeniem. owszem, miło coś fajnego usłyszeć, ale to nie może być wyznacznikiem naszego samopoczucia.

Gość tak zawsze
jestesmy szczerzy w swych intencjach. komplement jest tylko srodkiem do osiagniecia celu a sam w sobie rzadko jest odzwierciedleniem odczuc i spostrzezen faceta. jednak sam komplement jest szczerym wyznacznikiem tego ze facet chce cie przeleciec. przyjaciele i rodzina gdy mowi komplement ma na celu podbudowanie osoby do ktorej go kieruje.

Gość wredniucha10
to nie są komplementy, tylko gadki podkręcające partnerkę w łóżku - on wie co powiedzieć, żeby cię zachęcić do roboty - w końcu sama piszesz, że jest doświadczony w te klocki i dużo praktykował!

Gość asdadsadsds
"jakby tak nie było, w ogóle by ich nie komentował," No właśnie, to akurat by sięzgadzało. Z jednej strony to mnie pociesza, ale z drugiej nie, bo faktycznie o tych częściach mojego ciała, które sądla mnie kompleksem, nie mówił nic :(

Gość zabardzofajna
Czyli szczery jest ::P

Gość a co ma mowić?
Gdyby mówił, że masz beznadziejne ciało to byś go pogoniła i nic z tego by nie wyszło :) A jemu zależy żeby wyszło i widzi, że to na ciebie działa :)

Gość kamil jgora
Ja zdecydowanie mówiłem nieszczerze, ale dała się nabrać i teraz jest moją żoną :)

Gość asdadsadsds
On mi nie mówił nic niemiłego. Czyli pewnie nieładne rzeczy (mam według mnie nieładne nogi) pomijał

Gość Polska to kraj absurdów
szczere komplementy są mówione nie w łóżku i nie przy alkoholu. Ot tak, w ciągu normalnego dnia :) Wszystkie inne są elementem osiąganego celu :)

Gość juma juma jej
Misię zdarza mówić nieprawdziwe komplementy, ale tylko wtedy kiedy kobieta się ich doprasza. Czyli klasyczny przykład żony wracającej od fryzjera. Obcym babom nie kłamię :-).