Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nerwuska

czy ktoraś mama podaje MAGSOLVIT syrop?

Polecane posty

Gość mama nerwuska

córka ostatnio jest nerwowoa to żle rajstopki załozyła i sie złośći , to jej cos nie wyjdzie i od razu wpada w złość o byle peirdoły potrafi sie nawet rozpłąkac tak myśle czy to nie brak magnezu choc brała cała czas witaminy i magnez tez tam w jakiejs ilosci był chcialam zapytac czy ten syrop poamga czy ktoras mama stosuje u dzieci

Gość no właśnie znalazla
Dzieciom udziela się od rodziców więc może sobie coś kup.

Gość ojtam ojtam
ja podaje ale od jakiś 3 dni dopiero - ale myśle że raczej córka taki ma charakterek niż to wpływ magnezu .. ja znów podaje z nadzieją że synek będzie lepiej sypiał w nocy

Gość mama nerwuska
no charakterek to ona tez ma ale niepokoją mnie te napaday złosci jak jej cos nie wychodzi żle namaluje i jzu sie złosci ze nie umie rzuca kredkami dzis skarpetki ubrała i juz nerwy bo szwy na palce zle jej naszły

Gość mama nerwuska
jescze znalazłąm WAMAG magnez z wapniem moze tez by był dobry, poczekam jeszcze na jakies opienie

Gość no właśnie znalazla
Gdyby to był magnez to by miała skurcze, bezsenność... a nerwy to ma po tym co obserwuje w domu :D

Gość ojtam ojtam
mój też tak ma że jak mu coś nie wyjdzie to się wścieka - kredkami rzuca czy klockami - ostatnio też piszczy albo drze się.. ale ja to biore raczej jako bunt 2 latka niż brak magnezu

Gość mama nerwuska
no a na bunt 3 latka to by nie poogło? skurczy nie ma ale czesto mowi ze ja nogi bolą kilka miesiecy temu w nocy obudziala sie wielkim płączem ze ją noga boli tak sie darla ze sie wystraszylam i nie wiedzialam czy po pogotowie nie dzownić dałam jej przecibólowy syrop pomasowałam i w koncu zasnela zdarzylo sie to 2 razy a teraz czesto -zwłaszcza po schodach jak wychodzi to mowi ze nogi ja bolą i juz nie moze dojsc na sama gore

Gość gość
właśnie dziś go także kupiłam na nerwy dla mojego kosztuje 11 zl:)

Gość Agata_Kosmata
Oczywiście, że tak, zresztą na polecenie lekarza, który zarekomendował właśnie Magsolvit B6.