Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudaczniczka.....

siedze i placze nie poszlam na egzamin czuje sie jak smiec :-(

Polecane posty

Gość nieudaczniczka.....

Nie poszlam bo sie nie nauczylam...bedzie drugi termijn? Jak to jest na studiach?

ja mam 3 terminy :P też mam dziś i niewiele umiem, ale idę, wierzę, że mi się uda, a jak nie to mam 2 poprawki :D

Gość nheaven
Następnym razem idź, i tak nic nie tracisz, a możesz jakimś sposobem zdać, cuda na sesji się zdarzają, wiem to po sobie ;)

Gość pinacolada8439
Ja też mam jutro bardzo trudny egzamin i zamiast się uczyć zmarnowałam cały tydzień na granie i oglądanie seriali... Źle mi z tym, ale sesja ciągnie się już prawie miesiąc i zwyczajnie mam dość. Dzisiaj spróbuję się pouczyć, ale wątpię czy to coś da.

Gość nieudaczniczka.....
aż 3 terminy? o jak Ci fajnie :-) u mnie jest tak że jakbym poszła dzisiaj i dostała 2al potem poprawiła na 4 to do ocen wpisze mi 3 :-( a ja mam chora ambicje i chce dostac od razu 4 albo 5 chociaz drugi termin to spore ryzyko, zawsze zdawalam w piwewszym... no nic zobaczymy jak to wyjdzie dziekuje wam za dodanie otuchy ;-)

Gość nieudaczniczka.....
Pinacolada wstyd sie przyznac, ale ja podobnie zmarnowalam wiele czasu i teraz zaluje, bo obudzilam sie z reka w nocniku :-( dzisiaj jade do babci, ona nie ma internetu i tv, wiec bede miec warunki do nauki :-) w poniedzialek kolejny egzamin :-/ nie cierpie sesji, w dodatku w tym roku w ogole nie mam energii...