Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kożelanka

Właśnie myłam włosy gdy przestała lecieć woda!!

Polecane posty

Gość Kożelanka

No kurde! Nie było żadnej informacji o przerwie w dostawie wody! Ktoś ją sobie po prostu zakręcił! A ja mam całą głowę z piany! Nawet nie można normalnie włosów umyć we własnym domu! Jestem wkurzona!

Gość Kożelanka
Sorry, musiałam się wygadać... :P

Gość ogól sie na łyso
w swojej okolicy staniesz sie sławna

Gość Polska to kraj absurdów
też tak kiedyś mi się zdarzyło :) A raz z farbą na włosach, to był dopiero koszmar... A w czajniku pusto?

Gość Kożelanka
W czajniku resztki. Ale widziałam, że na podwórku kręcili się panowie z wodociągów więc to chyba jakaś awaria. Tak! Będę sławna! Jako panna z mokrą głową! :D

Gość AS26
A nie masz gdzieś w czajniku chociaż troszkę, żeby spłukać? Ja mam zawsze zapas kranówki w butelce pięciolitrowej, ale u mnie często są awarie, stare budownictwo.

Gość Moja rada:
Przesusz ręcznikiem, załóż czapkę, na to kaptur (żeby się nie zaziębić) i leć do sklepu po mineralną. Trzeba potem będzie ren szampon porządnie wypłukać.

Gość Kożelanka
Spłukałam trochę resztkami, które z kranu poleciały. Założyłam ręcznik. Na szczęście mam L4 jeszcze dzisiaj więc siedzę w domu to trochę poczekam, może naprawią wkrótce. Przyjechał taki wielki wóz i coś robią, ale nie wiem co bo nie mam takiego zasięgu z okna...