Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczucie, jakim darzę

Brak mi słów, aby opisać to, dość nietypowe jak na moją egoistyczną naturę...

Polecane posty

...od wczoraj Warszawiaków mieszkających oraz osoby pracujące w ścisłym centrum stolicy :classic_cool:🖐️ Okropna szachownica złożona z powojennych budynków z wielkiej płyty, bezpłciowych szklanych wysokościowców i reszty architektonicznych dziwadeł poupychanych na siłę, gdzie popadnie... Tu nawet gro okolicznych parków i ogrodów nie pomoże, gdy po spacerze wychodzisz z "lasu" i trafiasz z powrotem w wielki betonowo-szklany koszmar... xxx Jak można żyć w takim miejscu?! Toż to kompletna urbanistyczna porażka! :o

Gość cięążarna1994
zazdrosny Krakus, struty smogiem :classic_cool:🖐️]]

Zazdrosny? Pozwól, że Ci przypomnę... Oto Rynek Główny, jedna z najpiękniejszych wizytówek Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa, Polska Duma Narodowa: http://www.bestwesternkrakow.pl/upload/Galeria/Krakow%20%281024x760%29/Hotel-Krakow-Best-Western-Premier-Rynek-Glowny1.jpg x A to, Wasz śmieszny klaustrofobiczny ryneczek, wczoraj: http://www.voila.pl/178/ml080/index.php?get=1&f=1 Buahahaha:classic_cool::o

Tak, tak, Warszawiacy 👄 tak, tak... :D

Gość olos34
Też nie lubię Wawy, to najbrzydsz emiasto w Polsce jak dla mnie. Nie mogłabym tam żyć nawet jakbym mi proponowali 10 tys na reke. Po prostu bym sie dusiła. Jestem z Trójmiasta i morze daje mi przestrzeń, oddech, czuje sie jak na wakacjach w mojej pięknej Gdyni. Pozdrawiam wszystkich z 3miasta!

Gość Czarszulla
Warszawa to jeszcze nie jest miasto... :) Jest rozległe, ale słabo zurbanizowane.