Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaanna24

Imprezowa mężatka

Polecane posty

Gość klaudiaanna24

Witam Was Jestem, młodą atrakcyjną mamusią i żonką, mam udane małżeństwo od 3 lat, ale uwielbiam bawic sie na dyskotece, podrywać facecików. Lubie jak sie wokół mnie coś dzieje, miłe wspomninia, szalone chwile. czuje sie jak w raju gdy tanczę w obcisłej mini a Panowie ślinią sie na mój widok, uwielbiam takich olewać, a sama zaczepiam i poznaje mężczyzn którzy mi sie podobają i mają coś w sobie. Zazwyczaj bawimy sie na dyskotece, odprowadzają mnie do domku, buziaczek małe piszeczoty lubie ich rozpalac i na tym kończe. Jedynie raz skończyło się sexem po imprezie firmowej. Zawracam im troche przez to w głowie, ale ja niczego wiecej nie szukam, przyznaję im sie że jestem mężatką mam śliczną córeczkę, a ich to jeszcze bardziej kręcie. Myśle że nawet sex nie jest zdradą, zdradą jest jak sie ktoś angażuje uczuciowo, a ja tego unikam. W ostatni weekend troche zaszalalam, za duzo wypilam i jeden koles mnie wymacal, najpiew przez leginsy, pozniej rajstopy, na koniec przez stringi, ale to byl wypadek przy pracy. Uwielbiam sie bawić korzystać z każdej chwili i znaleźć okazje na jakąś imprezkę, czasami ładnie sie ubieram i sama wychodze a nieraz z mężem jak uda nam sie załatwić nianie do małej. Ale nawet jak jestem z mezem kokietuje i prowokuje, swoim zachowaniem, wzrokiem facecików. A jak tańczą koło mnie i przepychają sie łokciami uciekam od nich, a jak ktoś chce mnie poznać mówie że nie przyszłam tu w celu wyrwania faceta tylko sie pobawic, lubie okazywać wszytkim że jestem niedostępna albo wpada na parkiet mój facet i całuje sie ze mną, a oni są w lekkim szoku. Co wy na to czy któraś z was tak ma???

Mamusia, żonka, facecik, buziaczek. :o Jesteś strasznie infantylna. 0/10 🖐️

Gość klaudiaanna24
Zapomniałam że raz na imprezie próbowało mnie zgwałcić dwóch kolesi, cóż są i takie sytuacje niestety, obroniłam się.

Gość klaudiaanna24
spadaj perwers ale z ciebie mosiek!

Gość Lubię lody
Chyba nie powiesz,że nie masz takich fantazji o gwałcie i to przez dwóch facetów,a może więcej.Nie wiem jak długo Twój to wytrzyma ?

Gość klaudiaanna24
Ostatnio tylko przytrafiła i się taka niemiła sytuacja, że byłam zmuszona obciągnąć dyrektorowi kutasika w łazience. Była możliwość awansu, więc skorzystałam. A co ? Miała awansować cycata Jadzia ?

Gość Lubię lody
Dobra jesteś w te klocki i tak trzymaj.Będziesz mogła wiele razy awansować w swoim bogatym życiu,tylko nieraz takie jak Ty zostają na starość same z dziećmi o różnych tatusiach.Powodzenia w zaliczaniu.