Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie......

Ile kg przytylyscie w ciazy?

Polecane posty

Gość mam pytanie......

I czy udalo sie Wam je pozniej zrzucic? To dopiero poczatek mojej ciazy, ale zastanawiam sie, jak to bedzie w moim przypadku :)

Gość asiulaaaa
28 kg!!! 3 miesiace po porodzie zostaly 3 do zrzucenia

w pierwszej przytyłam 24 kg - schudłam 30 :) teraz przytyłam 19 kg a został mi jeszcze miesiac ;)

Gość na kg nie ma co patrzec
ja przytyłam już 14 kg, do konca został miesiąc a po mnie wcale tego nie widać. ręce dalej jak patyki, spodnie które kupiłam na samym początku ciąży, obcisłe rurki pasują nadal tak samo,oczywiście z pasem ciążowym:) nawet regulacji w pasie nie miały, tzn pod brzuchem. bluzki obcisłe nosze te same (swetry-tuniki), koszulki z krótkim rękawem które były dłuższe, tak do połowy tyłka. Więc oprócz ciążowych spodni i nowych staników nie musiałam zmieniać garderoby. urósł mi tylko brzuch, który nie jest tłusty, a ładna piłeczka. Domyślam się, że nie będę miała problemów ze zrzuceniem tego co nabrałam, większość spadnie od razu po porodzie. nad brzuchem na pewno trzeba będzie popracować.

Gość oni przede wszystkim
20 :) Wyglądałam jak hipopotam, tym bardziej że przed ciążą ważyłam 46 więc prawie podwoiłam wagę :) Ale 3 miesiące po porodzie schudłam do 43 i tak mi zostało od lat. Co najbardziej zadziwiające nie mam wiszącej skóry ani rozstępów. Nie mam pojęcia gdzie to się wszystko podziało :)

Gość pól jabłuszka
13-14 kg przytyłam z 54 do 67-68 kg Zostało mi niestety 64kg po urodzeniu :(

Gość uythbgfvc
w ciazy ( 5 lat temu) przytylam 12 kg, wazlam w sumie 72 kg, miesiac po porodzie wazylam mniej niz przed ciąza, tzn jakies 54 kg, a dwa miesiace po porodzie wazyalm 50, a teraz bu z nowu 62 kg waze

Gość 29 kg
Spadło bez odchudzania

Gość uythbgfvc
aja po porrodzie nie stosowalam zadnej diety tylko maly ze mnie wysysal wszystko

Gość 7 kg
przytyłam.

Gość dziewczyny a czy to prawda
że po porodzie często można zrzucić więcej kg i ważyć potem mniej niż przed ciążą? Bo słyszałam często takie opinie, a znam jedną babkę, która urodziła 3 córki, i z każdą coraz mniej ważyła.

Gość mam pytanie......
Wiecie co, gratuluje Wam samozaparcia - naprawde godne podziwu, jak szybko zrzucilyscie nadprogramowe kilogramy. Mam nadzieje, ze ze mna bedzie podobnie. A w ktorym miesicu ciazy przybralyscie najwiecej?