Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pól jabłuszka

Byłyście dzisiaj na spacerze ? Wieje strasznie. Iść?

Polecane posty

Gość pól jabłuszka

Iść czy nie iść ? Mała ma 9 miesięcy, zdrowa. A nudzi się jej w domku. Byłyście dzisjaj na spacerze, jak tak to ile, godzinkę ? Pozdrawiam

my nie idziemy, u nas naprawde mocno wiele. taki spacer to zadna przyjemnosc ani dla dziecka (2lata) ani dla mnie ;-/

Gość pól jabłuszka
u nas wieje ale nie jakoś masakrycznie. Nie przewróci nas z wózkiem ;) No i młoda będzie zakamuflowana w wózku budą ;)

Gość pól jabłuszka
chyba pójdę.... może się nie rozchoruje, bo ześwirujemy w tym domu ;)

Gość niuniulkai
ja z moją 1,5 roczną córką byłam tylko że u nas wieje ale nie aż tak strasznie , no i świeci słońce ogulnie ciepło jest ( woj lubuskie ) ;)

Gość olk
U nas dzisiaj nie wieje i byliśmy ale wczoraj to była tragedia o mało głowy nie urwało kaptur z głowy mi spadał a do tego deszcz w twarz padał to z malym nie byłam .

Gość pól jabłuszka
ja z krakowa, stosunkowo ciepło +7, i wieje, ale nie tak jak wczoraj, że łeb urywało. idziemy, a co tam, niech się dotleni bo nie byłyśmy kilka dni. Dzięki za wypowiedzi, miłego dnia i weekendu! :)

Gość kingusia8989
ja z wielkopolski i nie wieje aż tak jak wczoraj byłam na spacerze z 4 miesieczniakiem ;)

Gość Nadziejaaaaaa
u mnie dziś nie wieje tak bardzo ,ale wczoraj wiatr był naprawdę silny...a praktycznie cały wczorajszy dzień musiałam spędzić na dworze

Gość sssddddddd
Ja z dolnośląskiego, wieje porządnie, ale tak jak wyżej koleżanka napisała - mały (5,5 m-ca) na pewno tego nie poczuł, bo schowany, wózek mam stary, duży i ciężki, więc mi go nie przewróciło. :P Ja się opatuliła, fakt, ciepło nie było, ale godzinę wytrzymałam :P Gdyby nie fakt, że przez przeziębienie tydzień nie był na dworze, to może bym odpuściła, ale wyzdrowiał i musiałam go dotlenić w końcu.