Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara mysia

nikt mnie nie podrywa bo mam piekna przyjaciolke :(

Polecane posty

Gość szara mysia

wszyscy zawsze gapia sie na nia, faceci sie slinia, ja nie jestem bardzo brzydka ale przy niej wygladam nijako :( kocham ja bardzo tylko sie tu zale ze to niesprawiedliwe :(

Hej. Też kiedyś byłam w takiej sytuacji, że miałam przyjaciółkę ładniejszą ode mnie, która zawsze miała powodzenie i zmieniała chłopaków co chwile a ja nie miałam nikogo. Ja zawsze musiałam akceptować to, że ona nie ma dla mnie czasu bo jest z chłopakiem itp. Teraz kiedy ja mam chłopaka, ona ciągle robiła jakieś problemy, aż w końcu tak oddaliłyśmy się od siebie, że już praktycznie mało co rozmawiamy ze sobą, studiujemy w innych miastach. Nigdy nie zachowywałam się tak jak ona, dzieliłam czas między nią a chłopakiem, a dla niej to i tak było źle. Nie martw się! Trochę pewności siebie i pokaż jej co potrafisz!:)

Gość do młotkiem po głhjmk
spierdalaj ty niezbyt rozgarnięty tłumoczku :) :)

Gość szara mysia
truskawka: ona juz jest mezatka ale i tak emanuje seksapilem o ktorym ja moge tylko pomarzyc... i ona lubi byc w centrum zainteresowania kiedy maz nie patrzy, faceci i tak zawsze gapia sie na nia, ona to uwielbia a ja nawet nie wiem jak to jets byc przez wszystkich pozadana :-O

Gość Szary myszołówek
Piękno jest względne, a pożądam Ciebie już za to tylko co napisałaś. Chcę też Cię podrywać, choć tylko wirtualnie.

Gość Ajzis
Może przyjaciółka wcale nie jest taka [iękna, tylko pewna siebie i dlatego i ty o faceci tak ją postrzegacie? ;) x Spróbuj się kiedyś "wylaszczyć" i zostać gwiazdą wieczoru :) I więcej pewności siebie :)

Gość szara mysia
up

Gość Mia-mia-mia
Nie oszukuj sie...tez mam atrakcyjne przyjaciolki ...to nie jest wytlumaczenie....chyba problem lezy gdzies indziej

Gość szara mysia
heh, na pewno pewnosc siebie jest wazna, ona podrywa kazdego nawet samym wzrokiem, ja tak po protu nie umiem! nawet jak sie 'wylaszcze' to ona i tak kroluje, trudno :-O

Gość szara mysia
i wiecie co, to nie tak ze ja sie zale tylko stwierdzam fakt. niektore kobiety dzialaja na facetow jednym spojrzeniem a inne nie, tak jest :) to nie problem dla mnie bo kocham moja przyjaciolke i nie zazdroszcze jej