Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazadruga

JA NIE JESTEM Z TEJ PLANETY TO CHYBA PEWNE..

Polecane posty

Gość fazadruga

ja nie moge byc z tej planety... czuje sie na ziemi okropnie! jestem zupelna inna niz ludzie,nie dogaduje sie z nikim,patrze na kazdego z pogarda obserwujac ich glupote. ja juz dluzej nievwytrzymam . Casamami fajnie jest miec z kim pogadac.. :\ A ja tylko siedze w domu,bo nawet mi sie do tych ludzi nie chce wychodzic.

Gość fazadruga
Nie pisalam ze jestem oryginalna :O Po prostu nie dogaduje sie i nie pasuje do ludzi, czuje to, wiem i tyle. Patrze na nich z pogarda myslac "boze jakie dzieci " Siedzac w klasie i obserwujac zachowanie rowiesnikow zawsze jestem zniesmaczona i mowie sobie "ja pierdole" Boze dlaczego tak durna klasa mi sie trafila? Dlaczego tacy ludzie mnie otaczaja? Czy spotkam kiedykolwiek w zyciu kogos takiego jak ja? :O I tak penie mnie nie rozumiecie, reaguje tak na zachowania ktore sla was bylyby calkiem normalne, dlatego mnie nie zrozumiecie bo sami wszyscy tacy jestescie.

Gość pupupinjbhj
up

Gość kochanka Francesca
nie... pewne test tylko jedno - twoja pogarda to twój największy wróg a zarazem niezły ubaw dla wszystkich ktorzy obserwują popierdolona laske co wyżej sra niz dupe ma

Gość pierdolaaaaa
nikt nie jest do konca oryginalny a im bardziej stara sie byc inny i zajebisty to jest jeszcze bardziej nudny ja tam jestem nihilistka sram na wszystkich i na siebie ludzie sa do bani wole zwierzeta przynajmniej nie udaja ze sa inteligentne i ze uczucia goruja u nich nad instynktem ogolnie nie wiem o co mi chodzi troche chaotycznie ale chuj

Gość Czarszulla
Niech zgadnę: nonkonformistka, wysublimowany gust, wysoka moralność/wrażliwość?

Gość kochanka Francesca
więc uprzejmie rusz dupe sprzed kompa i zatrudnij sie jako kasjer w biedronce..albo jeszcze lepiej w oszołomie, bo tam są dłuższe kolejki do kas powinno pomóc na jakis czas

myśle że autorka jest nad wiek dojrzala to chyba nastolatka a to co tu opisuje to raczej zdumienie głupota jej zdebilałych i zepsutych rówiesników dzisiejsza młodziez praktycznie nadaje się tylko do odstrzału prócz poszczególnych jednostek z których będą jeszcze ludzie wystarczy popatrzec na tych wszystkich zdegenerowanych ćpunów blokersów nastoletnie dziwki 12-latki które wypychają staniki 14-latki robiące loda na lekcji dla większości zdemoralizowanej młodzieży nie ma już nadzieji autorka nie pozuje na wyjątkowa i oryginalna a raczej na tle tych debili na dojrzalsza i mądrzejsza

Gość kochanka Francesca
ona nie jest DOJRZAŁA tylko PRZEJRZAŁA dojrzały człowiek nie daje sie ponieść pogardzie, bo wie że też ma swoje ograniczenia to co ona tutaj prezentuje to klasyczny samozachwyt :D

Gość kochanka Francesca
już raz taką paniusie spotkałam... była niereformowalna niestety dzieciak na chodniku upadł i zdarł sobie kolana zanoszac sie rykiem i jednocześnie upaprując jej dół kiecki trzymana w ręku zapiekanką a ta mineła go z obrzydzeniem rozpoczynajac perorowanie nad idiotyzmem matek pozwalającym smarkaczom na bieganie z zapiekankami po ulicy :classic_cool:

Gość fazadruga
Mysle,ze to co Kleopatra powiedziala to po częsci prawda. Samozachwyt? jaki znowu samozachwyt, o czym ty w ogole piszesz. NIe uwazam siebie za "oryginalna" po prostu nie dogaduje sie z ludzmi i tyle, co tu mi do oryinalnosci?

niestety tacy ludzie ktorzy nie wydurniają sie i nie popisują by nie odstawac od reszty spostrzegani jako dziwadła wszystko z tobą w porządku nie matrw sie i nie daj sie przerobic na kolejną zakałe narodu