Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagfafafdaddaa

ciąża ?

Polecane posty

Gość hagfafafdaddaa

Od jakiegoś czasu odczuwam takie jakby kłucie w podbrzuszu, a od jakiś kilku dni leci mi taka jakby lekko żółtawa wydzielina, ma normalny zapach, nic mnie nie swędzi ani nie piecze.. Stosuje tabletki anty, więc ciąża jest naprawdę mało prawdopodobna, ale jednak trochę się boję.. Byłam wczoraj u ginekologa, ale usg mi nie zrobił, stwierdził że to przez stosowanie tabletek, i że niby wszystko jest okey.. żadnych badań mi nie robił, tylko zobaczył śluz i rękami uciskał podbrzusze. Przepisał jakieś tabletki dopochwowe, że niby infekcja.. Co o tym myślcie ? okres miałam 2 tygodnie temu.

Mysle ze nie masz powodow do obaw biorac pod uwage to iz lekarz Cie zbadal. U mnie po badaniu od razu stwierdzil ciaze poniewaz szyjka zmienia swoj ksztalt oraz wielkosc. Przepisal Ci tabletki bo moze masz pocztaki jakiejs infekcji ktorej objawow jeszcze nie odczuwasz. ;)

Gość hagfafafdaddaa
pierwszy raz u niego bylam, i troche sie boje.. zawsze chodzilam prywatnie i ta wizyta nie co innaczej wygladala.. ale mam nadzieje, ze masz racje. a jak to dopiero same poczatki ciazy ?

Gość hagfafafdaddaa
moze byl ktos w podobnej sytuacji ?

Naprawdę nie masz się czym martwić. Ciąża w Twoim przypadku jest bardzo znikoma... Jesli nie jestes pewna idz na bete i wtedy bedziesz miec 100% pewnosci zamiast truc malenstwo tabletkami