Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie żyć

mam doła...

Polecane posty

Gość nie chce mi sie żyć

nic się nie układa. Nie tak sobie wyobrażałam moje życie.. starałam się ale trafiam zawsze na nieodpowiednich ludzi.. przez których jestem nieszczęśliwa.. chyba jakieś fatum..a Bóg nie istnieje gdyby istniał, nie pozwoliłby mi być tak kopaną przez życie.. zawsze pomagam innym, staram się być jak najlepsza dla ludzi.. ale za każde dobro dostaje kopa w dupe. Nie chce mi się żyć...

Gość nie chce mi sie żyć
aha... tutaj też macie na mnie wyjebane.. dzięki.

Gość grrryyyy
a co ci się konkretnie nie układa??

Gość nie chce mi sie żyć
ale na pytania na temat ''czy to ciąża???'' albo ''penis do oceny'' potraficie odpiowiadać za każdym razem z wielkim zaangażowaniem:o

Gość nie chce mi sie żyć
ale to forum jest widocznie dla półgłówków, którzy zakładają śmieciowe tematy a wszyscy się tym jarają. Albo denne prowokacje. To nie forum to śmietnik.. Bo widocznie nie można nawet liczyć na wsparcie czy normalną wypowiedź, tylko same komentarze nie do tematu albo tak głupie, że aż się czytać nie chce.

Bóg istnieje ale pewnie cie nie zna. Modlisz się codziennie, że wspominasz tu Boga jako winnego?

Gość grrryyyy
ja pytam poważnie to nie odpowiadasz... a co do kafeterii to faktycznie śmietnik, ale taki już jej urok :)

Gość Loczek sprężysty
Nie jestes sama, ja mam tak samo :( nie mam nawet nikogo zeby isc gdzies dzisiaj a tak mi sie chce...

Gość nie chce mi sie żyć
każda ciąża jest inna - ale to ciągle CIĄŻA każdy penis jest inny - ale to wciąż PENIS! ten sam problem- ale każdy człowiek jest inny! więc Twoja wypowiedź była denna:o

Gość nie chce mi sie żyć
tak modle się codziennie więc mam prawo winić Boga:o grryyyyy nic mi nie wychodzi, całe życie jest do dupy chociaż bardzo się staram

Gość grrryyyy
ale jeżeli z nim nie rozmawiasz nie modlisz się, nie dziękujesz za to co jest dobre to dlaczego miałby ci pomagać kiedy jest żle?? Ty go olewasz każdego dnia, więc on olewa twoje problemu

Gość grrryyyy
całe życie na pewno do dupy nie jest, trzeba szukać pozytywów

Gość Kobiety są jednak...
No dobrze, trzymaj się i nie pękaj, masz moje pełne wsparcie!

Gość nie chce mi sie żyć
idę stąd bo znowu zrobiliście buuurdel z normalnego tematu:o zaraz pewnie się podszywy pojawią. cieszcie się, że macie takie zajebiste życie, żeby szydzić z tych co mają mniej ciekawie. żegnam

Gość gnhng
mi tez jest zle jestem schorowany i mam malo kast a na tym forum to powodzeniem ciesza sie glownie tematy o rodzeniu dzieci i sexie ile masz lat autorko?

Gość nie chce mi sie żyć
grrryyy pisałam, że modle się codziennie. Nie raz mu opowiadałam, że jest źle że nie daję rady. Dziękuję mu za wszystko co dobre mnie spotyka, a że tego coraz mniej to i podziękowań nie jest za wiele.. chociaż dziękuję mu za siłę i zdrowie. Błagałam na kolanach tyle razy, błagałam o to, żeby pomógł mi to wszystko przetrwać. Nigdy nie prosiłam o materialne rzeczy tylko, żeby dał mi szansę, możliwość lepszego życia a ja dam z siebie wszystko, żeby przetrwać i dojść do celu. Ale za każdym razem kończy się tak samo. Tyle ile daję z siebie dobrego, tyle samo złego odbieram za chwilę.. Często modlę się też za bliskich. Nie jestem obojętna. Staram się ale niestety los rozdziela niesprawiedliwie. A wystarczyłb y kochający facet obok mnie każdego dnia. Który niestety siedzi za pierdoloną granicą bo w tym kraju to tylko wegetacja.:o

Gość nie chce mi sie żyć
23

Gość grrryyyy
to jedź do niego po co tu siedzisz jak ci się nie układa. Wyjedź zacznij nowe życie

Gość nie chce mi sie żyć
wyjechałabym gdybym mogła to chyba logiczne