Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pAga

Czy to może być ciąża? RATUNKU!!!!!

Polecane posty

Gość pAga

Hej. Słuchajcie. Sprawa jest następująca. Obawiam się że mogę być w ciąży... Jest tylko jedna wątpliwość. Kiedy w grudniu spóźniła mi sie @już coś podejrzewa;am jednak ze zrobieniem testu postanowilam poczekac kilka dni, No i @ przyszla. Normalna. Obfita i normalnej długości. Napewno nie było to żadne plamienie. Więc się uspokoiłam i przestałam myśleć o ciąży. Ale teraz dopiero zaczyna się mój problem. @ spóźnia mi się juz 4 dzien. Brzuch mam zaokrąglony i pełno białego śluzu... dziś był żółtawy i wyło go najwiecej. Miesiączki brak. Dziewczyny co robić czy to może być ciąża?

Gość szwagierka p. Agi
nic sie nie martw, to sie wytnie

Gość pAga
POPROSZE O KONSTRUKTYWNA ODPOWIEDZ. TO WOGOLE NIE JEST SMIESZNE

Gość pAga
mam nadzieje, Tylko to uczucie... rano wieczorem w południe ta mysl JESTEM W CIAZY JESTEM W CIAZY...ciągle:( wstaje rano i ciagle o tym mysle... no i skad tyle sluzu. Nigdy tak nie miałam... i ten brzuch. Wyraznie widac ze jest inny niz zawsze

Gość pAga
A czy ktos moze wie co to wszystko moze oznaczac?

Byłabys w drugim miesiacu ciazy,tak? nie sadze,zeby byl juz zaokraglony brzuch,to po pierwsze.A po drugie mialas miesiaczke,ktora jak piszesz nie byla skapa wiec ciazy raczej nie ma.Zrob test,to sie uspokoisz,ale wg mnie nie jestes w ciazy

Gość pAga
No i chhyba jednak jestem w ciąży. test pozytywny:(:( Tylko jak to mozliwe skoro miesiaczka w grudniu byla normalna? Spoznila sie ale byla zwyczajna. No i teraz jej nie ma.... brzuch boli i jest wiekszy niz zawsze.... Ja nie wiem co teraz zrobie. Nie moge miec teraz dziecka:-( nie stac mnie na nie, nie dam rady go wychowac...nie bede miala ani pieniedzy ani warunkow...BOZE...

Gość skoro nie mozesz byc w ciazy
To dlaczego uprawiałaś seks bez zabezpieczenia?

Gość Pyatnie do autorkii
Autorko czy doszlo do wytrryskuw tobie?? czy po tym okresie nie uprawialas seksu jzu wiecej??

Gość pAga
po pierwsze... mam 20 lat... i gdyby facet nie okazal sie skur...a moze raczej gdybym tego nie odkryla, dzis pewnie bym sie cieszyla... po drugie zabezpieczenie bylo,niestety peklo... i nie nie bylo wytrysku we mnie ale moglo sie zdarzyc ze cos tam sie jednak dostalo. seksu pozniej juz nie uprawialam...