Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek na dachu

Kobiety coraz częściej biją mężów, chłopaków. Państwo nic z tym nie robi

Polecane posty

Gość prawiczek na dachu

Wystarczy obejrzec zapowiedz poniedziałkowych Rozmów w toku- wiadomo,ze taki program jest wyrezysreowany zeby przeciętna kura domowa mogła wszystko zrozumieć, ale pokazuje nowy problem w spoleczenstwie... Kobiety po prostu biją męzczyzn a ci dają sie lać po pysku. Nie oddadzą ''bo nie wolno''. Kobiety stają się zbyt męskie, a faceci to zwyczajni frajerzy, miauczą jak głodne koty o miłości, romatyzmie, dziewicach , zabijają się z miłosci jak ostatnie cioty... sad but true. Czy któras z Was uderzyla kiedys partnera?

a faceci to zwyczajni frajerzy, miauczą jak głodne koty o miłości, romatyzmie, dziewicach , zabijają się z miłosci jak ostatnie cioty... x wypisz wymaluj looser, bleblak i reszta prawiczkowej sfory

uderzylam i co zamierzasz zrobic ta informacja?:-O

Gość gkhkljlk
no juz jedna sie przyznala przeciez :D

Gość jakoś takoś
Mi kiedyś facet powiedział, że mam nogi za mało opalone, a potem jak chciałam lody to że z nich utyję (mam 170 i 54 kg). Dałam mu 2 razy w pysk i tyle go widziałam.

bleble czemu wiedzac ze masz duze problemy z ortografia widzisz slowo napisane poprawnie przez kogos i sam je piszesz zle?:-O

Taki co się daje bić,to po prostu skończony ciul i tyle w temacie :classic_cool:

Gość rowniez bije
Ja gdybym mogła to bym swojego zatukla a nie tylko biła.Tak dziada nienawidze.Jak patrzę na jego obrzydliwy pysk to aż mnie nosi żeby przyje ***!

Gość brunetka 29:))
ja swojego tez napierdalam za niesubordynacje:D