Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny lubia braz ja wiem

korci mnie zeby pomalowac wlosy na braz, ale wiem ze mi nie pasuje :(

Polecane posty

bo juz kiedys mialam ciemny braz i slyszalam ze nie pasuje mi, za blada jestem i takie tam... a mi sie jakos zachcialo, nie jakis ciemny ale jednak braz... ryzykowac?

Gość zielone baleriny
możesz ryzykować, ale z rozsądkiem

a jak sie maluje wlosy na braz z rozsadkiem?

Ja bym nie ryzykowała. Skoro już kiedyś miałaś ten kolor i wyglądałaś źle nie podjęłabym kolejnej próby. Mi z kolei źle jest w blond włosach, wręcz ohydnie. Nigdy nie rozjaśniłabym sobie włosów ponownie pod żadnym pozorem.

To zależy kto Ci mówił, że Ci nie pasuje. Ja jak pofarbowałam na czarno to matka non stop mi mówiła, że źle wyglądam, że mam rozjaśnić, za ciemne itp. Była przyzwyczajona do blondu i dlatego tak truła. Jak poznaję nowych ludzi, to niektórzy są nawet zdziwieni że farbuję, bo podobno tak mi pasuje. Sama też świetnie się czuje w tym kolorze i nie mam zamiaru rozjaśniać

juz mialam wiekszosc kolorow na glowie, i zdania sa podzielone, czesc woli mnie w blond, inni w ciemniejszych inni jeszcze w innych ja sie zle nie czulam w bronzie, ale wtedy byl naprawde ciemny a teraz postawilaby na jakis delikatny braz, taki jasny, cieply...