Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia-minia

doradźcie czy roztrwonić resztę oszczędności?

Polecane posty

Gość kinia-minia

Już nie liczę na lepsze jutro, żyję z dnia na dzień, biednie, mam trochę pieniędzy ok 7tyś odłożone na czarną godzinę, to za mało żeby marzyć o własnym mieszkaniu, w ogóle za mało na jakiekolwiek inwestycje, mam 39 lat i nigdy nie zaszalałam, ciągle pracowałam , odmawiałam sobie wszystkiego, marzę o pięknych strojach, butach, płaszczach, żeby poczuć się dowartościowana zawsze czułam się kopciuszkiem, kolezanki wydawały na siebie a ja oszczedzałam, co radzicie?

Gość kasienkaabc....
e? :o ...jak nie liczysz? nie masz pewnie pracy, co?:(

Gość ddfvvrtv
z 7 odloz 5 a za 2 tys kup sobie kilka ciuchow, czy cos innego o czym marzysz, pamietaj tez ze nie tylko ubraniami czlowiek zyje i oszczednosci sa potrzebne:)

Gość kinia-minia
zarabiam mało, starcza tylko na utrzymanie-niestety

Gość Naoom
ile zarabiasz ???

Gość kinia-minia
to dorywcza praca niestety, szukam normalnej stałej pracy

Gość kinia-minia
wstyd się przyznać czasami 600zł w najlepszym przypadku 800zł, nie chcę sie użalać, chciałabym mieć zadowolenie bo lata lecą ....

Gość kasienkaabc....
kup parę ciuchów, żebyś się dobrze prezentowała na rozmowach o pracę :) I traktuj to jak inwestycję. Na allegro są fajne i dość tanie ciuchy niemieckie z Bonprix

jeśli pracujesz? To należy ci się zaszaleć. Może jakaś wycieczka?

Gość kinia-minia
jestem domatorką, zresztą nawet nie mam z kim jechać

Gość kinia-minia
nawet tych ciuchów juz mi się odechciało, nie mam jakoś nastroju, załapałam doła i do głowy wpadł mi ten pomysł, sama nie wiem....

Gość jiojioi
Jesli nie masz porzadnych ciuchow, to czesc kasy (ale nie wszytko!) przeznac na porzadne ubranie, buty, kosmetyki. NIestety w dzisiejszym swiecie jak czlowiek jest dobrze ubrany, to od razu inaczej jest traktowany.

Gość kasienkaabc....
poszukaj sobie po markach np.chillytime i zobacz kto sprzedaje. Tam są ciuchy i po 5 i po 10, 15zł. sweter flashlights widziałam za niecałe 5zł

Gość kasienkaabc....
kurtkę widziałam sprzedawali po 20zł, nową bawełnianą , ileś sztuk. Bo nie ma ruchu i sprzedawcy pewnie chcą odzyskać część gotówki. Jak potrzebujesz materiałowe spodnie, spódnice to jest w czym wybierać. Tylko dużo na licytacjach, więc musisz się obmierzyć, żeby dobre kupić, bo nie można zwracać.

nie wydwaj na ciuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 oszczedzaj na miezkanie albo jak juz musisz to wydaj na jakies kurs ktory podniesie twoje kwalifikacje. wyzsze kwalifikacje równa sie większe zarobki opanuj sie. ja gloduje zeby odlozyc co miesiac na mieszkanie..nie wydalabym tego na ubrania.

Gość nbmbnm
moglabys podac gg?