Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelthismoment

Czy moge mowiedziec mu, ze go kocham?

Polecane posty

Gość feelthismoment

Poznalam na portalu randkowym chlopaka, Piszemy ze soba juz dlugo jakies pol roku ale sie nie spotkalismy Od jakiegos czasu mnie unika i nie zagaduje Ale ja sie w nim zakochalam, ciagle o nim mysle. Kiedys on mnie zapytal, czy go kocham, ja odp a Ty? On powiedzial, ze tak, to janapisalam wzajemnie i potem napisal spadam z neta. Nastepnym razem nic o tym nie mowil. Chyba wtedy zartowal. Mamy po 22 lata juz. On dziecinny troche. Czy moge mu powiedziec, ze cos czuje do niego, ze nie jest mi obojetny i bardzo bliski mojemu sercu??

Gość feelthismoment
a moze macie jakis pomysl, zeby go podejsc jakos i go zapytac, czy cos do mnie czuje?

Gość jak można zakochać się w
kimś, kogo na oczy nie widziałaś??? Wymysliłaś sobie kogoś, i zauroczyłaś sie w tym wizerunku. W ogóle jesteś pewna że to był facet w twoim wieku, a nie nudząca się emerytka??? I ty masz 22 lata? Zachowujesz się jak przedszkolak :(

Gość feelthismoment
tak bo rozmawialismy codzienie na skype i sie zakochalam

Gość jak można zakochać się w
i jeszcze chcesz mu miłość wyznawać.. komus, kto cię unikać zaczął. No większej głupoty chyba zrobić nie mogłabyś :(

Gość feelthismoment
pewnie masz racje, ale ieagle o nim mysle, a moze on o mnei tez i sie zastanawia czy mi to powiedziec.. a gdybym uslyszala, ze nic do mnei nie ma to moze bym go wymazala z pamieci