Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to takie co nie?

czemu niemcy ubieraja tak lekko swoje dzieci w zimie

Polecane posty

koniec pewnej epoki mnie również weekend minął spokojnie aczkolwiek dzisiaj byłem w pracy jeszcze , od 8 do 11 tylko . jutro znowu pogoń -praca :)

Objawy i przebieg choroby Chopina wskazuja na muko, czytalam prace na ten temat, wiarygodna prace. Niestety Polacy z jakichkolwiek powodów nie chca udostepnic szczatków kompopzytora w celu potwierdzenia tej choroby. Co do domów opieki- nie mam doswiadczen, ale widze ludzi na ulicy, tu i tam, i Polacy jakos bardziej narzekaja na rwanie w stawach i inny reumatyzm ;) takze sa bardziej przygarbieni. Popatrz na Niemców w tym samym wieku badz 10 lat starszych- sa po prostu zdrowsi.

Trochę sobie odpocząłem w sobotę -basen, sauna . Trzeba przynajmniej raz e tygodniu baterie naladowac :)

Gość myslicie ze badac juz doroslym
da sie przestawic jeszcze? bo mi ciagle zimno, a hormony itd mam OK, inni lataja byle jak a ja dwa razy gurbiej ubrana

Gość Bo Niemcy jedzą mięso.
Bardzo duże ilości mięsa. I to jest przyczyna ich kłopotów ze stawami. Po prostu w procesie rozkładu białka zwierzęcego powstaje w organiźmie mocznik, który uszkadza stawy. U konia nazywa się to "ochwat". Też się bierze z przekarmienia konia (głównie owsem) podczas przerwy w treningach czy pracy. To nie ma nic wspólnego z ubieraniem się, tu winne są nawyki żywieniowe.

La kobieta - poczytałam o teorii szwedzkich naukowców - mocno hipotetyczna. Chopin, jak wiadomo, pluł bardzo krwią - to cecha gruźlicy a nie mukowiscydozy.Hipoteza ta jest mocno naciagana, nie przekonuje mnie. :) Do" myślicie......" - ciepełko jest fajne, ja nie lubię, jak mi zimny wiatr wpada do uszu i hula po włosach. Nie przestawiaj się. :)

Gość cradlee
koniec pewnej epoki---- plucie krwia to tez objaw mukowiscydozy

Gość no nie wiem:)
ja tez o tym slyszalam ze Chopin mial gruzlice a nie mukowiscydoze, bo nawet chyba wtedy ta choroba byla jeszcze nieznana

Wtedy jeszcze duzo chorób bylo nieznanych, co nie znaczy, ze nie istniualy. Najwyzej byly uwazane za urok czy cos podobnego ;)