Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tużtuż

Hcg czy jest jeszcze szansa

Polecane posty

Gość tużtuż

Witam Was. Owulacje miałam około 22, 23 stycznia. Dziś 1 lutego na moje nieszczęście zrobiłam test z krwi, który wyszedł negatywnie. Staramy się z mężem już prawie rok. Nie wiem czemu ale żyję nadal złudzeniami, że może jeszcze wszystko się zmienić. Proszę napiszcie co Wy o tym sądzicie bo mam totalnego doła :(

Za wcześnie robisz te testy. Jaki to ma sens?

Mam to samo co ty:( Mi też wyszła negatywna. Sama nie wiem jak to jest. Myślałam, że 10 dni po owulce test ma sens.

Gość amorra
to czy test wykryje ciaze po 8 dniach od owulacji to zalezy od stezenia hcg w moczu a u kazdej ciezarnej to stezenie jest inne Ja Wam proponuje powtorzyc test za tydzien autorko a badaliscie sie? chodzicie do lekarza?

Gość normalna24
Test z krwi wykrywa bardzo wczesną ciąże o ile dojdzie do zagnieżdzenia. Dopiero dziś mogło to nastąpić więc wzrost hcg dopiero się zacznie.

Gość tużtuż
Podstawowe badania moczu i krwi narazie tylko miałam. Gdyby do marca się jednak nie udało zaczniemy kompleksowe badania. Ja jak i mój mąż. Najchętniej z samego rana znów bym poleciała po test ale wiem że tego nie zrobię. Nie będe się katować

Gość katerinaa
Wynik negatywny to nie jesteś w ciąży i już!!!!!!!!!!

Gość tużtuż
halo ktoś jeszcze się podzieli opinią?