Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttttt

Czy UK to Trzeci Świat ? Pluskwy.

Polecane posty

poprosze o odpowiednie cytaty gdzie ja niby pluje na Polske. Wymyslac sobie kazdy moze. Kolezanko powyzej masz jakis problem? Owszem, pracuje, mam dziecko i nawet meza (wow). Czasu przeznaczonego na kafe nie musisz mi liczyc. Skoro ci go zal nie musisz tu siedziec.

Mam kuzyna w Warszawie, który w bloku miał skorki, na własne oczy widziałam tą zarazę fuj. Bakterie, pluskwy, skorki i inne gówno jest wszędzie niezależnie od tego jaki to kraj.One nie czytają i nieznają granic.Więc przestańcie się wykłócać i wyzywać.

Poza tym ja doprowadzam do wrzenia?? Buhahaha to co niektore z was nie potrafia opanowac zlosci gdy pisze im sie prawde i wybuchaja. I pojawiaja sie wyzwiska i inne takie. Proste

Gość tylko bajern monachium
jeszcze raz sie pytam z jakich domow wy sie wywodzicie??? i w jakich hotelach sypiacie? chyba przydroznych motelach :o Jesli ktos mieszka w jakiejs obskurnej kamienicy gdzie kibel na dworze maja, to ja sie nie dziwie ze i sie zalegna jakies robactwa ale normalne domy takiego czegos nie maja i nigdy nie widzialem ani nie slyszalem zeby ktos mowil cos o pluskwach.ludzie! w anglii w kazdym prawie domu,jak wy to nazywacie counsilowskich legna sie mrowki,pluskwy,slimaki laza po podlodze wieczorami. i do tego dochodzi fakt ze te counsilowskie mieszkania w uk sa okupywane przez normalne rodziny a w tym bardzo duzo polakow tam mieszka.wiec fakt faktem,nawet w polskich blokach nie ma pluskw i skonczcie juz biadolic i propagande robic.moze i jestesmy biedniejszym narodem,ale standart naszych mieszkan lub domow jest znacznie wyzszy niz w uk!

no chlopcze, czekam, gdzie niby pluje na Polske?? :D

Gość tylko bajern monachium
chyba nie sadzisz pizdo ze bede teraz wertowal watki w poszukiwaniu twoich wypocin bo tak sie tobie podoba?widzialem nie raz i pewnie duzo osob sie ze mna zgodzi.boze ty jestes jebnieta takim jak ty worek na leb i na pustynie kopa w dupe bo wsrod ludzi ty sie nie nadajesz

nie bedziesz szukal, bo nie ma takich wypowiedzi :D wymyslaj dalej zalosny chlopczyku

Gość a bajern monachium to
ma dla mnie styl za agresywny... Ale prawda jest,ze w Polsce nigdy pluskw nie widzialam.Przestancie pisac,ze ktos slyszal,ze w hotelach,inny,ze w pociagach,a jeszcze inny,ze sa,ale sie o nich nie mowi(sic!). Natomiast w UK widac,ze problem z pluskwami macie...

Gość Ja mieszkam w PL i miałam
koszmar,nie wiem skąd sie te dziadostwo wzięło. 5 razy dezynsekcja i jest spokój. Minął już rok. Kiedyś czytałam, to kobieta kupiła sofę w sklepie i miała z nią dodatek:D także gadanie ze to przez syf jest nie na miejscu! One bardzo łatwo sie przenoszą,nawet w autobusie możecie od kogoś załapać...ale koszmar z ich pozbyciem się. Jeszcze piją ludzką kres ohyda.

PLUSKWY MOGĄ BYĆ I W POLSCE I W UK, I NIE KONIECZNIE ŚWIADCZY TO O SYFIE U KOGOŚ!!! ONE ŁATWO SIE PRZENOSZĄ. MOŻECIE JE ZE SOBĄ NAWET ZE SKLEPU ZABRAĆ. POCZYTAJCIE PIERW O NICH, I POPYTAJCIE PANA OD DEZYNSEKCJI TO BĘDZIECIE WIEDZIEĆ.

Gość a bajern monachium to
no pewnie,mozesz krzyczec,ale nie przekonujesz... Jacys dziwni ludzie w tym UK-przynajmniej forumowi.Nawet angielskich pluskw bronia :D

Gość ta DEZYNSEKCJA
jest komiczna-znawco polskich pluskw!

Uważam,że pluskwy mogą pojawić się u kogoś w Polsce czy tam w Uk,nie dzielę to na PL-UK,to jest dopiero głupie:) Dzielić to,że tu więcej a tu mniej i przepychać się kto ma więcej racji heh:) Dezynsekcja trochę kosztuje chociaż ja tak dużo nie dawałam,ale miałam ok 4-5 razy. więc i tak trochę wyniosło,ale jest spokój. Poczytajcie trochę. Domowe środki nawet nie pomogą,chociaż gdzieś czytałam parom osobom coś tam pomogło. One pół roku mogą żyć bez krwi....chyba.

ta DEZYNSEKCJA 140 zł płaciłam

Gość Gurkha
Bylam 4 miesiace w Azji i nie natrafilam na zadna pluskwe a spodziewalam sie ze beda. Za to trafilam na nie w Australii w porzadnym renomowanym hostelu gdzie standard byl o wiele lepszy, wiec z brudem to nie ma nic wspolnego. Tak jak ktos pisal przyniesc do domu mozesz z autobusu czy pociagu, a one bez jedzenia nawet do pol roku przetrzymaja. Wyplenic je jest cholernie ciezko.

Gość proteza pana staszka
tylko bajern monachium jest ograniczony umyslowo! pluskwa ma niewiele wspolnego z brudem wiec nie piernicz glupot, w USA w 5* hotelu kobieta zostala dotkliwie pogryziona, w kazdym domu moga sie zalegnac te robale, wystarczy jeden osobnik ktory zlozy jaka, i po paru dniach bedzie ich setki, poczytaj sobie troche na temat pluskiew a potem tu sie wymadrzaj, to ze w polsce pluskwy nie sa tak powszechne to tylko dlatego ze ludzie nie zmieniaja mieszkan tak czesto jak np w uk gdzie rotacja jest ogromna a pluskwa podrozowac moze w walizce, na ubraniach, w meblach

Gość karrakaraaa luchy
w hotelu na powłoce od kołdry widziałam zdechłą wszę. A karaluchy latają u mnie po mieszkaniu.

Gość nigdy pluskwy nie widzialam
w UK bylam krotko...ale dla was widac to codziennosc lol