Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

czy w 15 dc moze wystąpić plamienie implantacyjne?

Polecane posty

witam. mam mały problem. miesiaczki mam regularne co 27 dni. czy w 15 dc moze wystapic plamienie implantacyjne? staramy się o dzidzię, a dzisiaj w pracy na wkładce zauważyłam plamienie koloru jasno brązowego, no... bardziej jasno czerwonego. było tego mało wiec nie wiem... prosze o pomoc,..

Bożee..... Pytam tylko czy to może być plamienie... równie dobrze może byc cos innego tak? a idiotka jest osoba, która swoja opinie wydała....

Gość baboszka
k*rwa dlaczego na tym forum tylko lecą bluzgi i obelgi. kompleksy leczy się u psychiatry, a dziewczyna może nie wiedzieć, nie każda jest ginekologiem- genetykiem jak wy. większość kobiet nie wie i wiedzieć nie musi że jest coś takiego jak implantacja. ja też nie jestem ekspertem, ale każda z nas ma inny organizm, jedna odczuwa owulację prze 3 dni a druga wcale. a impantacja to może też sprawa indywidualna. po co te wyzwiska?

Gość baboszka
moja bratowa ma 3 dzieci, jest wykształcona i nie mieszka w ciemnogrodzie. ale o czymś takim chyba nawet nie słyszała. nasze matki tym bardziej o czymś takim nie wiedziały. każdy ma prawo pytać.