Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiek z bydgoszczy

jak dorabiacie do pensji?

Polecane posty

Gość rysiek z bydgoszczy

ja zarabiam 2670 zł na rękę, siedze w urzędzie piszę oprócz tego artykuły do gazet (ok.300 zł miesięcznie), sprzedaję na amazonie fukuśną bieliznę damską, kupuję ją na alibabie.com z indii (ok. 1000 zł miesięcznie) tłumaczę z hiszpańskiego (ok.400 zł miesiecznie) czyszczę w weekendy nagrobki (50 zł od grobu, ok. 500 zł miesięcznie) wiecej nic nie robie a jak u was jest?

Gość chyba w snach
brales dzisiaj leki ? :D

Gość aneta z wwy
ja zarabiam podobnie na reke co ty, też urzad, na szczęscie mam talent plastczny, maluję obrazy na plótnie i szkice, sprzedaję na amazonie, jest roznie (srednio 500 dol. miesiecznie, czasem 300), szyję tez maskotki, sprzedaje tez na amazonie (miesiećznie 300 dol.)

slusznie to zdzierstwo 50 zeta.Sama wyszoruje swoj nagrobek zdzierco hahhaha

Gość cotronbon
tu nikt nic nie dorabia, bo więkoszsc na cafe to bezrobotni

Gość dfgyhuioiuytr
a ja to wszytsko wyżej robie zupełnie za darmo!

50 zl za przejechanie nagrobka to jest paskarska cena, zapewne zdzierana od starszych ludzi.

Gość rysiek z bydgoszczy
wcale nie paskarska grob trzeba umyc, zapalic znicze, trupa zerżnąć masa roboty

Gość tiki takiiii
uwazam ze 50zł to normalna cena w duzym miescie

Wg mnie to normalna cena. Na grób trzeba DOJECHAĆ. Mój rodzinny grób jest teraz pokryty marmurem, wcześniej jednak miał w płycie miejsce na kwiaty i zawsze po paru miesiącach pleniły się tam chwasty, wyrywanie tego to też mordęga. Zresztą samo zmycie z kamienia reklam panów od zniczy (tak, tak, bardzo się przyklejają) i wyplewienie ścieżki warte jest tych 50zł. Z dojazdem samochodem zajmuje mi to 3h. 3x10zł/h+20zł za dojazd (na dodatek środki czystości własne) - to ma być wysoka kwota?!

Sa kobiety przy cmentarzach (te od zniczy przy wejsciu), ktore robia to za 2 dychy. Moja babcia tyle placi.

Gość tiki takiiii
Czarna Izabella - dokladnie, ludzie by chcieli wszystko za 10zł :O bilet miesięczny na autobus kosztuje (albo paliwo), srodki czystosci, praca fizyczna + niektorzy chca by postawic jakis znicz, domagają sie tego w cenie bo wlasnego nie kupią , a jesli odmowisz zadzwonią do kogos innego. Moja mama sie tym zajmowala na bezrobociu

Gość Iza&Bella
Maćku, facet uczciwie pracuje, a skoro ktoś godzi się na taką stawkę to jego sprawa

Ok, sorry, nie czepiam sie. Po prostu jestem przewrazliwiony na punkcie grobow.

Gość hjjhklkj;j
Maciek B - meliniara to ci zrobi nawet za 5zł :D

Meliniara z moimi 5 zlotymi nawet nie zblizy sie do cmentarza, tylko pojdzie prosto do sklepu kupic wino porzeczkowe 🖐️

Gość enkepenke
powiedzcie jak kupic cos na tej alibabie?

Gość taki przewrazliwiony na groby
a babcia musi 20 zl musi z emeryturki wysuplac bo wnusio dupska nie ruszy

Jestem co miesiac na grobach moich bliskich i sam robie wokol nich. Babcia daje kobiecie cmentarnej 20 zl i jest jako tako, ale do konca zadowolony nie jestem.

te rysiek z bydgoszczy ale bajki opowiadasz, chyba w ogóle nie śpisz, masz jakieś życie rodzinne, balujesz? chyba w tym urzedzie tą sprzedażą i tłumaczeniami zamiast praca się zajmujesz

Gość sebixx
Ludziom z branży medyczno – rehabilitacyjnej, to bym doradzał system True health jaki ma Noma Medica od jakiegoś czasu w ofercie. Dobrym źródłem informacji będzie serwis programu www.truehealth.eu. W skrócie to wygląda tak, że przekazuję swoim klientom kody rabatowe na badania w instytucie Medica Volla i tylko tyle. Nie jest to jakaś nachalna reklama i promocja, jak w innych systemach tego typu. Do tego plusem też jest, że zachowuję anonimowość.

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! co nie jest wcale takie trudne. zachęcam do rejestracji! https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
12:19 - sssssssssssssssssssspadaj!!!!!!

Gość gość
polecam płatne ankiety - Podaję poniżej 2 portale, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (najczęściej gotówkę na konto lub bony podarunkowe). Płatne ankiety to super sprawa, szczególnie jak ktoś to lubi. Nie ma z tego kokosów, ale dorobić można. 1. IMAS - płatne ankiety Nagrody: Po zebraniu 300 pkt przelew 30 zł na konto bankowe. http://imasonline.pl/user/invite/fromReferenc e/20921 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to bony do empiku, tesco, mediamarkt, przelew na paypal https://pl.toluna.com/referral/kleberg