Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa a a a

Do kobiet, które wpadły stosując tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Ewa a a a

Czy pozwalałyście kończyć w środku swoim facetom?

Gość oczywiście!!!!!
po to biore tabletki aby kochac się do końca. Biore trzy lata, bez wpadki do tej pory.

Gość no co ty !
absolutnie zadne w środku kończenie i jeszcze kochaliśmy się z gumka na wszelki wypadek

Gość Ewa a a a
Ja pytam, bo w razie wpadki na 100% zrobiłabym aborcję, a nie chcę sobie robić takich problemów, więc na wszelki wypadek wolę pigułki łączyć ze stosunkiem przerywanym... ja wiem, że przy tabletkach można uprawiać seks do końca ale trochę się boję, jak sobie pomyślę o tym że mogłabym być w ciąży to aż mnie mdli :/

Gość vn
ja tak strasznie nie chce dzieci ze mimo iz biore tabletki to stosujemy stosunek przerywamy a jak do końca to z prezerwatywa

Gość Ewa a a a
vn to witaj w klubie, a ja już mam 26 lat, zabezpieczenie finansowe, a mimo to jakbym się dowiedziała o ciąży to bym chyba sobie wbiła nóż w brzuch :/ nie no, ale na poważnie, to na bank dokonałabym aborcji, ja sobie w ogóle nie wyobrażam ani ciąży ani porodu, ani paradowania później z wózkiem :/

Gość Ewa a a a
póki co podczas stosunku mój partner zakładał 4 prezerwatywy a ja dodatkowo miałam spirale i smarowałam się kremem plemnikobójczym ale za dużo kasy to kosztowało

Gość ! Terenia
Ja też bym usunęła :O w ogóle nie ma takiej opcji żeby pajacowała z bachorem :O

Gość to zrezygnuj z dupczenia
albo podwiąż sobie jajniki jak cie tak cipsko swędzi, że musisz

Gość to zrezygnuj z dupczenia
jestem głupia koorwa, nie słuchajcie mnie :)

wiesz... jak miałam 17 lat to brałam tabletki anty, do tego prezerwatywa, no i jeszcze nie konczył w srodku :P ale w tym wieku ciąża to byłaby masakra. po roku poszłam po rozum do głowy i stwierdziłam, ze skoro biorę tabletki to po co dodatkowe cyrki?? zaczelismy stosowac tylko tabletki i stosunek do konca w srodku - 7 lat brałam tabletki i jakoś nie wpadłam :) więc też przestan przesadzac ;) tylko nerwicy sie nabawisz a seks ma byc przyjemnoscią :)

Gość Ewa a a a
meaaa - a alkohol można pić normalnie czy to jakoś wpływa na skuteczność pigułek?

ja piłam normalnie alkohol. wiadomo, nie powinno sie naduzywac i upajac do wymiotów :P bo wtedy zwymiotujesz tabletkę zanim hormony pzrenikna do organizmu ale normalne ilosci nie powinny zaszkodzic

Gość ! Terenia !
Jak was czytam to sr­am :O Najpierw się śmiejecie z takich dziewczyn to chcą dodatkowej ochrony, a jak tu jakaś założy temat, że wpadła i chce usunąć to ją je­b­iecie, że jak się zabezpieczała i że jak wiedziała, że nie chce dziecka to trzeba było używać skuteczniejszej ochrony, hipokrytki i poje­bki 🖐️

Gość nie po się truję
i biore tabletki żeby jeszcze stosować gumki i nie kończyć w srodku. Dla mnie to przesada, chyba nie umiałabym odnaleźc przyjemności w takim seksie.

Gość nie po to się truję
miało być.