Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichamyszaszarra

MAŁOMOWNA KOBIETA

Polecane posty

Gość cichamyszaszarra

czy to mozliwe by z natury spokojna, cicha, malomowna kobieta o wygladzie takim srednim - ludzie mowia ze ładna ale nie piękna.. moze miec faceta ktory sie nia zainteresuje? czy sa tu takie kobiety w jakis zwiazkach? szukam troche pocieszenia, bo ja ciagle tylko slysze od nowo poznawanych mezczyzn ze jestem za cicha, za spokojna, za malomowna.. a przeciez mówię, tylko nie nonstop, nie siedze jak milczek, z tym ze nie gram pierwszych skryzpiec w rozmowie, bardziej skupiam sie na odbiorze niz dawaniu informacji. to mnie skreśla juz? mam przeciez duzo zalet, ale nikt nie chce sie w nie zaglebiac jakos.. mam prawie 30 lat.. taki mam charakter cale zycie i co tu zrobic :(

Gość prawictwo pospolite161
nic cie nie skresla ..

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1
mam tak samo:) i uważam że lepiej umieć słuchac niż paplać bez sensu :) faceta na pewno znajdziesz

Gość Klasyka na topie
masz szanse, przecież małomówni czy nieśmiali faceci też istnieją

Gość xxvictorxx
mi sie takie podobaja serio widocznie trafiasz na nieodpowiednich facetow

Gość Józef Ptaszyna
Moja kobieta na początku bbyła bardzo małomwna ale z czasem się przy mnie rozkręciła, warto było czekać :D Zwłaszcza, że przede mną nikt nie czekał, hehehe ;D

Gość prawictwo pospolite161
tylko ze faceci małomowni zdarzaja sie o wiele czesciej niz kobiety małomowne Kobiety maja w swojej naturze plotkowanie ..

Gość ja tez jestem malo
mowna i to odstrasza facetow bo jestem rownoczesnie piękna :(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1
skromność :)

Gość koccccccc
lepiej kobiety małomówne niż gadające bez sensu o niczym i pernamentnie nudzące ,....

Gość cichamyszaszarra
no tak.. tylko ze niesmialy malomowny facet i taka sama kobieta to nie wiem czy by sie dogadali, - doslownie ;p ja nie jestem jakas pusta, ze nie mam nic w glowie, zadnych opinii itd. mogę na przyklad duuuuuzo myslec, bardzo duzo piszę nawet -nie tylko ludzmi, ale sama dla siebie w takim swoim malym dzienniku, wiec jakies informacje we mnie istnieją. z tym, że przy rozmowie nie idzie to juz tak płynnie. oczywiscie rozkrecam sie przy blizszym poznaniu, ale komu sie chce czekac do blizszego poznania skoro są setki łatwiejszych w odbiorze kobiet, do tego ładniejszych i atrakcyjniejszych.. macie racje, ze spotykam samych takich, dla ktorych stonowany i spokojny charakter to raczej wada niz zaleta.. nie wiem gdzie moglabym spotykac innych.. porobowalam randek z pewnego portalu, pewnie sie domyslacie jakiego, ale KAZDE (z 9 )spotkanie przebiegalo wg tego samego schematu - po uprzednich w miare obszernych i aktywnych rozmowach na gg lub mail - gdzie obojgu wydawalo sie ze oto rozmawia z kims wyjątkowym , i fajnym dla siebie - na spotkaniu w realu zawsze bylo jakos tak nijako.. - i potem zawsze ten sam tekst - ze za spokojna, ze za cicha.. ahh :( juz mi sie nie chce probowac

Gość iuiohj
Ja jestem malomowna, ladna ale nie jakas pieknosc, a meza mam przystoniaka i do tego bardzo zaradnego, swietnie zarabiajacego. A najwazniejsze jest to, ze bardzo kocha mnie i nasza corke, i nie zauwazylam, zeby ciagnelo go do innych kobiet. Tez myslalam, ze bede sama, bo bylam niesmiala, ale znalazl sie on i to on mnie znalazl a nie ja jego. Powodzenia, na pewno trafisz na wlasciwa osobe.

Gość cichamyszaszarra
a jak go poznalas jesli mozna wiedziec?

Gość iuiohj
na śmietniku

Gość iuiohj
Podszywaczu, bardzo smieszne. Poznalam na domowce u znajomych. Sam zaczal ze mna rozmowei z nim nie mialam takich oporow w rozmawianiu jak z innymi facetami. Potem zaprosil mnie na randke i tak sie zaczelo. Od prawie 6 lat jestesmy juz malzenstwem. Moj maz jest bardzo wygadany i przebojowy, calkowite moje przeciwienstwo, ale przeciwienstwa sie przyciagaja, my jestesmy na to dowodem.

Gość Ajajajaklksjdjdnfmvmv
Ja też jestem małomówna. Wiadomo w znajomym najbliższym gronie co innego ale w stosunku do nowo poznanych osób to tak ;) Mam męża i dziecko. To na pewno Cię nie skreśla ! Przecież są różni ludzie, ja np. wcale nie lubię takich którzy klepią jęzorem tylko po to, żeby klepac. :o

Gość cichamyszaszarra
dzieki:) troche mnie pocieszylyscie z tym ze ja mam troche ograniczona mozliwosc poznawania nowych facetów. znajomi jakos sie hmm rozeszli po kosciach. rzadko sie widujemy, w pracy tez nikt nowy.. a wiec sprobowalam internetu ale jak widac to nie byl dobry pomysł. w necie kazdy kozak a potem jest jak jest, mimo ze ja zawsze uprzedzam ze jestem taka jaka jestem, ale mimo wszystko panowie chca sie umowic, no a potem .. rozczarowanie..

Gość nbvhgj
napisz na gg jak mozesz:45400801

Gość cichamyszaszarra
a kto podal ten nr?? hmm?

Gość jaka,ś
popełniasz podstawowy błąd kiedy sama siebie określasz jako małomowną i to jeszcze przed spotkaniem .Tym już projektujesz postrzeganie Ciebie.Małomówność nie jest żadną wadą.Faceci opowiadają dowcipy o kobietach ciągle paplających byle co.Moja rada-zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia-np.klub dyskusyjny,albo miłośników sztuki-poszukaj coś co by było zgodne z Twoimi zainteresowaniami.Masz szansę spotkać kogoś kto ma takie same zainteresowania i rozmowa na temat będzie naturalna-sama popłynie.Powodzenia

Gość cichamyszaszarra
ale ja wole uprzedzic, bo nie kazdy jak widac bedzie zadowolony z randki z kobietą z ktora trzeba sie natrudzic by rizmowa sie wg niego kleiła.. wiec chce sie spotkac z kims kto juz na wstepie wie jaka jestem i jesli mimo to chce sie spotkac to znaczy ze teoretycznie nie powinno mu to przeszkadzac. a jednak... :(