Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poza polskaaa

Muzułmański protest w Luton!! CO SIĘ DZIEJE?!?!

Polecane posty

Gość bedzie wojna bo zawsze
morufffkaaaaaaa do czego pijesz? jako zwykla turystka nie moglam tam byc i znac dwoch Imamow. Bywalam tam czesciej, kultura interesowalam sie w Europie, bo moze ulatwie ci sledztwo, ale nie mieszkalam tylko w Polsce:) jakis wywiad jeszcze?

Gość morufffkaaaaaaa
nie zaden wywiad ciekawa tylko jestem :P nie ma nic do Twojej osoby ;) jakos tylko ciezko mi sie przekonac do muzlmanow. A teraz powiedz szczeze,po tym wszystkim co sie dzieje na swiecie czy jestes w stanie sie odwrocic plecami z pelnym zaufaniem ze ci nie wpierdzieli w plecy noza??

Czytalas moje posty? Ja jestem przeciw tym ludziom tym muzulmanom, maja swoje kraje wiec won od Europy:O

Ale poznalam ich kraj, religie i ciesze sie. Zawsze to jakies doswiadczenie:)

Gość morufffkaaaaaaa
nie wiem czy przeczytalam wszystkie,ale podziel ejedno Twoje zdanie Bedzie wojna i to dzieki wlasnie tym ludziom!!

Zgadza sie, bedzie wojna:O To straszne ,ale oni opanowuja Europe:O Boje sie, ze za 5 lat ja bede musila nosic nie hijab a burke czy jak to sie zwie:O Bo przypomne ze oni nienawidza bialych kobiet

Gość morufffkaaaaaaa
J sie nei boje!!! NIe pozwole na to zeby w jaki kowliek sposob ich religia dotknela mnie czy moja rodzine!! tak samo jak Ciebie nikt nie zmusi do wyznawania ich religi.

Gość morufffkaaaaaaa
sory ze literki,ale pisze z telefonu :D

No wiesz poczytaj, myslisz, ze historia nie moze sie powtorzyc? Lapanki juz w Polsce byly. Moze teraz beda za nie noszenie hijabu czy burki:O Jak ci zapatulony w szmate abdul przystawi pisolet w ukochana osobe to nalozysz nie hijab a burke i zaczniesz modlic sie szybciej niz myslisz:O I nie pisze tego zlosliwie, ale poczytaj jak bylo za czasow 2 wojny:O

Gość autttorka tego.
Mamed Khalidow jest muzułmaninem, ale on to jest wyjątek, bo jest taaaaaki słodki że ahhh ohhh ! :****

Gość morufffkaaaaaaa
Kto wie co nas czeka. A momed khadolow to dbry zawodnik i mysle ze w dupie ma religie :D:D

:O

najlepiej smiac sie i kpic nie majac o niczym pojecia. Takie to polskie:)

a potem jak nasza rodzine zabija to tez sie dziwmy:) To takie normalne:)

Gość morufffkaaaaaaa
Ale powiedz,co my prosci ludzie mozemy zrobic w tym calym zamiesaniu ?

Gość morufffkaaaaaaa
wyjsc na ulice i sie *za przeproszeniem* napierdalac z nimi??? czymoze zadkladac bobmy i sie wysadzac w ich dzielnicach co by im okazac ze jestemy silniejssi?? gdzies w glebi mnie mysle ze religia powinna byc tylko jedna! nie bylo by piekniej na swiecie ;)

Nic nie mozemy, bo jestesmy cywilizowani. Teraz mozemy albo ich wybic (nierealne) albo wyrzucic (tez nierealne). A skrajnosc to wziac ich za ryje i prawa ograniczyc a potem do gazu:)

Gość morufffkaaaaaaa
Czyli bedzie kurrrde wojna jak nic. ;) milej i spokojnej nocki zycze.

Gość biali sie ich boja
widzialyscie ta Angielke na filmie, dlaczego boi sie ostro odpowiedziec takiej suce w worku, z enie, nie ejst naga, ze to jest JEJ (angielki) kraj i jak sie tamtej suce nie podoba to niech spierdala w podskokach z Wielkiej Brytanii. Kazdy z tych dziwek w szmatach na ryjach pobiera benefity - za nasze miedzy innymi pdatki ale za podatki BRYTYJCZYKOW a ich to nie rusza? Europa jest slaba i tchorzliwa i zginie. Te scierwa zaleja swiat. Smierc muslimom!!

Gość vivivuuum
Ja też, jako biała kobieta, boję się muzułmanów. Prawda jest taka że oni nie są i nigdy nie będą u siebie. A zachowują się jak banda chorych umysłowo. I żeby nie było, moi sąsiedzi są muzułmanami i są naszymi przyjaciolmi, zdarzają się dobrzy ludzie...jednak jak widzę resztę jak traktują kobiety a co tydzień biegną butki zdejmowac do meczetu i piora sobie mozgi to rzygac mi się chce. Dorośli ludzie a własnego mózgu nie mają. Wstyd.

ja nie mam nic przeciwko migracjom itp, ale uwazam ze europa jest bardziej chrzescijanska, taka ma tradycje i przyjezdzajac gdzies nalezy uszanowac zwyczaje wiekszosci-nie zeby je przyjac. wyznawac swoje ,ale do nich nikogo nie zmuszac. to jest oczywscie teoria. chrzescijanie wcale nie sa swieci, wojny krzyzowe, palenie madrych kobiet na stosie-wielka inkwizycja, a wspolczesnie kosciol katolocki. ja doswiadczam badzo czesto nietolerancji , w Polsce bardzo duzej, w krajach muzulmanskich rowniez- mam swoje zycie duchowe oparte na swoistej filozofii, i nie ukrywam tego.