Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociowaaaaa

Kto zdradzil i nie zaluje?

Polecane posty

Gość kociowaaaaa

Jw

Gość Mały Książ.
ty

Gość zdradzonakobietka
ja nie żałuje bo chciałam żeby go bolało tak jak mnie

Gość Fjrm dirn
Ja nadal zdradzam! Nie zaluje!

Gość Bbhj
Ja...! I juz nie chce byc z tym pierwszym

Gość Każdy zdradza...albo zdradzi
Każdy to robi, to leży w naturze człowieka. Zdradziłam męża dwukrotnie. Pierwszy raz jeszcze przed ślubem, schadzki trwały jakieś pół roku, potem zrezygnowaliśmy bo zarówno ja jak i mój kochanek braliśmy wkrótce ślub. Drugi raz jakieś 5 lat po ślubie z innym mężczyzną oczywiście. Trwało jakieś 2 lata z przerwami. Mąz nigdy o niczym się nie dowiedział, a było to już bardzo dawno jestesmy razem 15 lat.

No wlasnie, caly czas jest we mnie taka obawa, ze to ten drugi jest tym wlasciwym. I ze strace go na zawsze.

Gość strzelam
Nie mam pojecia co daje komus zdrada Jak jest sie mlodym Ale pozniej jak juz chcesz tworzyc zwiazek to po co komu zdrada Co Ci dala ta zdrada ten sex czy co tam jeszcze z kims innym niz partner?

Gość .....masakra.......
Taka już natura tych osób. Wiem że mają w dupie co my teraz piszemy bo to już mają w naturze.

Gość strzelam
Zdradzaja chyba te osoby ktore nie potrafia i nie wiedza co zrobic zeby poprawic cos w zwiazku jak cos nie gra tylko szukaja pocieszycieli

Gość strzelam
albo roznorodnosc i urozmaicenie kojarza wylacznie ze zmiana partnera Bo nie maja pojecia co zrobic aby to miec w zwiazku nawet do glowy im to nie przyjdzie ze z jednym partnerem mozna zrobic wszystko

Gość strzelam
czego tak naprawde pragna

Zdrada pomaga zaspokajac potrzeby pomijane w zwiazku, bez burzenia trwalej, bezpiecznej relacji. Ot co.

Gość historiamojegożycia.
Nie produkuj się ludzie to też zwierzę. Nie dziw im się że się ruchają z kim mogą

Dobre kulka odpowiedź bez odpowiedzi. Można się tlumaczyc i w ten sposób pytanie tylko po co

Gość strzelam
to juz nie mozna pogadac o tych pomijanych potrzebach

Gość strzelam
bo ja nawet rozumiem takie zdrady ze na imprezie gdzies alko i dobra zabawa ale romans staly kochanek to juz nie wiem po co

Gość Każdy zdradza...albo zdradzi
U mnie w związku wszystko gra, jesteśmy szczęsliwi. Dla mnie to był tylko seks, dreszczyk emocji podczas spotkań, coś innego, nowego, rozrywka. :) Byc może mój mąż też mnie zdradził, nie chcę o tym wiedziec ale i nie przeszkadza mi to. Grunt że jesteśmy razem i jest ok. Mówcie co chcecie i tak kiedyś przyjdzie czas, że zdradzicie. Chyba, że jesteście mało atrakcyjni :)

Gość strzelam
jeszcze moze zwyczajnie z nudow taki dreszczyk emocji zeby sie nie wydalo tajemnica i ukrywanie sie moze krecic ale musi sie komus zajebiscie nudzic Bo nie rozumiem zaliczania kazdego kto sie spodoba i jest chetny

Na przyklad z moim chlopakiem nie da sie rozmawiac. Niestety. Nieczęsto mowie gdy cos mi nie pasuje, ale gdy ma to miejsce, to czepiam sie, jestem pretensjonalna, roszczeniowa, a on sie stara i jestzajebisty, brak mu tylko aureoli. Ma wiele zalet, ale ta wada zaczyna je przyslaniac. To moj nazwijmy go przyjaciel byl ze mna w trudnej sytuacji...nie moj chlopak.

Gość strzelam
Dlatego uwazam ze w zyciu trzeba miec hobby pasje ktora sprawia nam wiele przyjemnosci i mozemy sie w niej rozwijac Wtedy sex schodzi na drugi plan i nie jest glowna atrakcja naszwego zycia

Hehe czyli atrakcyjni zdradzają. Dobrze że jestem brzydsza przynajmniej coś sobą reprezentuje, aż dziw że faceci lecą na te śliczne lachony,

Gość strzelam
Kulka_Mięty A czy Ty bylas ze swim chlopakiem w kazdej jego trudne sytuacji?

Gość strzelam
hehe to mnie rozsmieszylas

Won smieciu :-). Nie lubie wszechwiedzacych burakow uprawiajacych fantastyke tam gdzie brak im argumentow.

Gość Fjrm dirn
Ja Zaczelam zdradzac bo meza nigdy w domu nie bylo. Czulam sie samotna. I niezaspokojona. I znudzona! Zdradzam meza ze swoim lekarzem. To juz trzy lata!!

Gość strzelam
ta nuda jest straszna

Gość strzelam
No jestem pewien ze Ty znajdziesz mnustwo argumentow zeby wytlumaczyc swoja zdrade