Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia55

dlaczego? pytanie głównie do mężczyzn i nie tylko

Polecane posty

Mojemu chłopakowi zdarza sie wspominać o swojej byłej przy mnie jak jesteśmy razem np: przejeżdżamy obok jakiegoś parku a on ja tu z nią bywałem itp wiem że to jego miłość była!! ale niestety roztarli się...mam wrażenie czasami iż chce abym była taka jak ona, czasami piszą na nk w stylu np: jak minęły święta...czy to może wszystko wrócić ona ma chłopaka!!

Gość kochanka Francesca
opowiada ci jak ją bzykał? nie? to spierdalaj z tematem na uczuciowy :classic_cool:

Gość anytime anywhere
mowi tak bo ciągle o niej myśli, proste, byla dla niego bardzo wazna i napewno ma cos do niej jeszcze

hmm, a moja dziewczyna pytała mnie, dlaczego nie wspominam nic o byłych dziewczynach...

Dlaczego na uczuciowy? Dziewczyna chce się otworzyć i pokazać swoje najintymniejsze zakamarki i rżnąć się z nim do upadłego, jakby była jedyna na świecie a ten leszczyk dostaje zwisa, bo w tym parku już się kochał ze swoją byłą. :O Wygląda na to że bez Twojej interwencji się nie obędzie. I będziesz musiała zwrócić uwagę chłopakowi że, i tu są trzy sposoby ;). Pierwszy, krótko i na temat, zdecydowanie zwrócić uwagę że teraz jest z Tobą i jak chce się pochwalić że nie jest już prawiczkiem, to niech pogada o tym z kumplami przy piwie a nie melancholijnie wraca pamięcią i to w Twojej obecności. Drugi, spokojniejszy. ;) Zwróć jego uwagę że jest Ci przykro i zrób się na "litość" :P Efekt jest nieprzewidywalny i jak jest mameją, to weźnie sobie to do serca a jak nie, to bądź pewna że na boku będzie prowadził ze dwie dziewczyny. :P :P Trzeci, to wolna interpretacja.. :P 🖐️

Na nic dziewczę nie masz gwarancji z facetem, który myśli kieruje ku innej. Ją chce zniewolić, nie ciebie. :O