Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12345

Zazdrosc,juz sobie z tym nie radze. pomozcie

Polecane posty

Gość laska12345

Jestem z moich chlopakiem od prawie dwoch lat. Na samym poczatku bylo nam cudownie ,udawiadnial mi jak wiele dla niego znacze i jak mnie bardzo kocha. Potem znalazl prace,gdzie pracowal do pozna(nie mieszkamy razem,lecz codziennie dzwonimy lub piszemu),juz coraz mniej mi okazywal milosc,lecz w wakacje wszystko sie znowu zmienilo na lepsze spedzalismy duzo czasu razem. Po wakacjach znowu sie zmienilo,ja obecnie jestem w klasie maturalnej,on zmienil prace,niby ma wiecej czasu dla mnie,ale ja widze,ze sie zmienil oglada sie za innymi dziewczynami,tlumaczy mi,ze to z przyzwyczajenia,ja o to sie zlosze i czesto z tego wynikaja klotnie. On nie jest typem lovelasa czy podrywacza,jest raczej spokojnym chlopakiem. W mojej glowie jest pelno chorych filmow,ze mnie zdradza,ze pisze z onna,ze przestal mnie kochac itp,gdy mu o tym mowie to sie zlosci,poniewaz mowi mi,ze nigdy nie przestanie mnie kochac,chce ze mna amieszkac jak najszybciej,chce ze mna zalozyc rodziny. Ale ja ciagle mam glupie mysli z ktorymi nie potrafie sobie poradzic i tylko przez to sa klotnie. Prosze o pomoc,nie wiem jak przestac byc zazdrosna

Gość hej :(
mam tak samo i już nie wytrzymuję :(

Gość laska12345
Jestem taka zazdrosna,ze potrafie zakladac fikcyjne kontna portalach spolecznosciowych i pisac jako inna dziewczyna sprawdzajac czy odpisze,albo tak samo sprawdzam piszac z innego nr tel,zamieniam sie w wariatke. Nie wiem dlaczego taka jestem,to moj pierwszy chlopak. Nie wiem,moze gdy zamieszkamy razem eszystko sie zmieni

popiszemy gdzieś prywatnie? GG albo mail? nie znoszę pisać tu na Kafe bo ludzie zaraz nas dojadą że mamy facetów rzucić bo coś tam...

Gość laska12345
To moze podaj mi swojej gg

Odezwij się odrazu,to pogadamy tam 21762360 stąd uciekam

Gość taka moja rada jest
Moja rada jest taka, żeby patrzeć na to co robi i "przesiewać" wszystko co mówi. Wierzyć w słowa tylko wtedy kiedy idą za nimi potwierdzające je czyny. Nie wiem kochana, u mnie to było tak, że zazdrość nigdy nie brała się znikąd. Raczej była podszeptującą do ucha intuicją. A facet, który najwięcej oglądał się za dziewczynami i potrafił się zawsze z tego pięknie wytłumaczyć, najbardziej mnie zranił, bo jak się okazało zdradzał. Myślę, że to Twoje sprawdzanie to czysta przesada. I powinnaś przestać budować swój cały świat wokół jego osoby i trochę bardziej zająć się sobą. A rozmowy skoro nic nie dają, to po prostu obserwuj go. Ale nie rób jazd. Chyba, że obraca się za każdą ładniejszą laską.