Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekła;//////..

za każdym razem chce ze mną zerwać

Polecane posty

Gość wsciekła;//////..

Chciałam zapytać czy to normalne zachowanie, ż epodczas każdej kłótni ze swoim facetem on chce ze mną zerwać? a powód kłótni z reguły jest banalny, np. przed wczoraj, napisał o 18, zapytałam co tak późno się odzywa, ja, że myślałam, że nie ma nic na koncie (bo dzień wcześniej w nocy nie miał), a on co z tego, że tak myślałam, i tak mogłam coś pisać, a ja, że po co miałam pisać, jak i tak bym nie otrzymała odp. , a on na to, żebym i teraz nie pisała, bo też nie otrzymam;/ wczoraj nie pisaliśmy w ogóle, a dzisiaj napisał, że mi nie zależy (standard) i powinniśmy się rozstać... ogólnie już w miarę jest między nami, jutro mam się z nim spotkać, ale już mnie to wkur*wia! jesteśmy 9 miesięcy razem, a dopiero od stycznia tak się zachowuje.

Gość kudegundaaagggg
Miałam to samo z byłym ;) przy każdej kłótni pisał że to nie ma sensu że to przemyślał, że lepiej będzie jak się rozstaniemy. Ja mu wtedy napisałam, że jak mu zależy bo mi bardzo to nie ma powodu do rozstania ;P a później jak się okazało pisał z innymi laskami :/ i z jedną się nawet umówił i od razu już ze sb chodzili. A ja na drugi dzień miałam sms'a z wyjaśnieniami dlaczego koniec bla bla bla że nie ma sensu itd ;) Ja bym na twoim miejscu sprawdziła czy jest ci szczery bo widać że szuka pretekstu aby zerwać .