Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Najdroższy seks w życiu

Polecane posty

Ostatnio czytałem artykuł o Chińczyku (mniejsza o to czy prawdziwy), który za seks z kobietą, która mu się podobała oddał nowe audi i złotą biżuterię. Nie byłoby to może tak osobliwe, gdyby nie to, że było on bezrobotnym studentem, a samochód i biżuteria (warte w sumie ponad 50 tysięcy euro) należały do jego rodziców. Co więcej, dziewczyna podobno od razu zastrzegła, że będzie to wyłącznie jeden akt... A ile was kosztował najdroższy seks w życiu? Mogą to być wartości niematerialne...

Nic dziwnego, ze poswiecil bizuterie i samochod, skoro nie byly jego. Wszak niczego nie stracil... A ile mnie kosztowal najdrozszy seks w zyciu...utrate tchu, zabranie wszelkich emocji, oddanie calej siebie...nie ma niczego cenniejszego, co moglabym oddac mezczyznie:)

Ale to Ty byłaś tą, której zależało na tym seksie?

Wiesz...jesli dochodzi do seksu, to zawsze mi na nim zalezy. Nie zdarzylo mi sie dzialac na zasadzie "odbębnienia". Zawsze oddaje cala siebie.

Rozumiem, co masz na myśli, ale mi właśnie chodziło o taką sytuację, kiedy Ty o ten seks zabiegasz. Nie sytuację kiedy zgadzasz się na seks, dlatego, że tego chcesz...

Zrozumialam o co Ci chodzilo. Zdarzalo mi sie zabiegac o seks, jednak nie musialam nigdy niczego poswiecac:) A jak to wyglada u Ciebie?

Raczej wstydzę się przyznać do takich rzeczy, ale sytuacja była dość zabawna;)

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Chyba z 6 obiadów, czy kolacji w jakiś mało tanich restauracjach.

oj nie wstydaj, maly dystansik do sytuacji i mozesz smialo opowiadac:)podsyciles moja ciekawosc:)

Cholernie kochać? Ale przecież tam było wspomniane, że chodziło tylko o jednorazowy seks...

hmmm czyli, ze co? nie dasz sie przekonac do napisania tutaj? staram sie byc bardzo przekonujaca:Dbardzo, bardzo wrecz:D

A dlaczego chcesz tutaj? Nie chcę, żeby moja pieczołowicie wypracowana reputacja poszła się jeb...;)

Twoja reputacja ani drgnie, pozostanie nietknieta, absolutnie niewzruszona:P toz to powazne forum:D

Wiem, że poważne, dlatego nie chcę poruszać niepoważnych tematów;)

Ja wtedy byłem bardziej zesztywniały niż rozluźniony;)

Przykro mi, ale jedynym miejscem, gdzie się mogę tym podzielić jest mail

No, jak mi pokażesz ten uśmiech, to na pewno dam się przekupić;) Powiem Ci, że ja strasznie przekupny jestem;)

To zobacz wyzej jak sie usmiecham:) gdyby nie uszy, to smialabym sie dookola glowy i widzisz...jeszcze kilka dorzuce:D:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)