Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Najdroższy seks w życiu

Polecane posty

Ale ja chcę zobaczyć prawdziwy uśmiech, a nie z emotikonek...

Brahmin, ja wiem ze technika pedzi do przodu jak oszalala, ale nijak nie potrafie wkleic usmiechu na zywo... a tak w ogole, to...ale masz wymagania...a ja sie tak staram i nijak sprostac nie potrafie:D

Bardzo niskie wymagania - przecież nie chcę oglądać Twoich piersi czy pośladków, ale uśmiech, czyli to, co tysiące ludzi widzi codziennie na Twojej twarzy na ulicy...

a wydawalo mi sie, ze chciales mi raczej pewna historie opowiedziec...czyzby to jednak historia usmiechu?:P

Nie chciałem, to Ty chciałaś, żebym ją opowiedział;) Ale w sumie jest to historia do uśmiechu;)

a tak w ogole...to czemu chcesz zobaczyc moj usmiech? wierz mi, nie jest szczegolnie rozniacy sie od innych.

Bo lubię każdy kobiecy uśmiech - dodają mi energii i wigoru.

A poza tym, lubię mieć obraz osoby, z którą się komunikuję

O widzisz, nawet Malinowaa wie, ze tu mozna smialo wszystko, bo tu milo i bezpiecznie... A co do usmiechu...racja, dodaje pozytywnej energii. A od czego wyobraznia?:P

Ale ja się nie obawiam, tylko jestem strasznie interesownym stworzeniem i chciałbym coś ładnego w zamian;) Żeby wyobraźnia mogła zadziałać, potrzeba jakiegoś bodźca;)

No ja w zamian historię obiecuję. Chyba, że wolisz coś innego, to wal śmiało;) Nie wiem, czy ładny, ale chcę się przekonać

Ja i tak tam trafię, więc dla mnie to żadne zagrożenie;)

Czy ja wiem, wolę żałować, że coś przeżyłem, niż żałować, że mi szansa uciekła;) A w piekło nie wierzę...

Podejscie masz w pelni optymistyczne. W koncu to, czego zaluje sie teraz, kiedys nie bedzie miec zadnego znaczenia.

Ale tak szczerze, to nie przypominam sobie rzeczy, którą zrobiłem i której bym jakoś strasznie żałował... A Ty masz taką?

Tak, jest cos czego zaluje. Moze nie jakos tak, ze spedza mi to sen z powiek, ale gdyby mozna bylo cofnac czas, podjelabym inna decyzje.

Nie musisz zdradzać, bo i tak domyślam się o co chodzi. Powiem Ci tylko, że nie powinnaś żałować podjętej decyzji, ale tego, że zbyt późno wyciągnęłaś wnioski (albo, że do tych wniosków się nie zastosowałaś)

o tak? domyslasz sie? hmmm ciekawa jestem czy wlasciwie...ale to juz niech pozostanie bez odpowiedzi. A w tym wypadku, to jednak decyzja zawazyla o calosci, wnioski wyciagnelam sluszne, tylko zabraklo odwagi. Wiec to tej decyzji zaluje. Ale jak mowie, nie jest to cos czego nie da sie przetrawic i zrozumiec.

No właśnie, dlatego uważam, że odwaga jest taka ważna... Życzę Ci, abys to wpełni strawiła. Dziękuję za miły wieczór i słodkich snów;)

Gość Nie mogę spać...
Witaj...