Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lailalas

Znalazłam swój temat na Kafe z 2008 roku, smutno mi...

Polecane posty

Gość Lailalas

z marca 2008, minęlo juz 5lat zupelnie jak miesiąc ! Masakra a ja nic ze swoim zyciem nie zrobiłam mimo rad, nadal siedze w domu, nie mam pracy i znajomych, chxba depresja mnie dopadla

Gość baran-kozioozec
nie chyba tylko na bank co przez te 5 lat w skrocie poczyniłaś w życiu?

Gość N.Miał
nbue tez łza w oku się zakręciła, chciałabym mieć tamte lata:( teraz jestem juz w średnim wieku 😭 a do tego w moim życiu jest coraz gorzej:(

Gość Lailalas
Nic :O nadal zyje na garnuszku rodzicow, nie poszłam na studia i prawo jazdy, nie mam znajomych, pracowałam dorywczo w wakacje, siedze ciągle w domu...telewizor i komputer to moje zycie ehh

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
nic się nie przejmuj jeszcze zyją tacy którzy założyli temat wcześniej :D tak więc masz jeszcze trochę użalania się nad sobą zanim umrzesz :D no i każdy chciałby móc cofać czas oraz być wiecznie młody. założenie tematu i czytanie bzdur nie wpływa na znależienie rpacy więc może w najbliższym 5 leciu poszukaj pracy w jakiś bardziej konwencjonalny sposób.

przynajmniej wiesz co będziesz robiła za kolejne 5 lat

Gość gfdsg
Lailalas A na jakie studia chciałaś iść?? dzisiaj studia to lipa i nie warto ich podejmować, chyba, ze wiesz w czym Ci się to może przydać:) Jak chodzi o pracę, to w tym kraju jest 2 mln bezrobotnych, jak nie więcej. dużo ludzi na śmieciowych musi harować, żeby coś do garnka włożyć. Ciesz sie, ze rodzice Cie wspierają, masz dobrych rodziców, masz sie z czego cieszyć. nie męcz tak oczu przed kompem. spaceruj, zapisz się na jakiś kurs, wyjdź do ludzi, poczytaj jakieś książki, znajdź jakieś zainteresowanie.