Gość kudegundaaagggg Napisano Luty 1, 2013 Hej ood msc męczę się z czerwonymi piekącymi plamami na twarzy które przy kontakcie z wodą lub jaką maścią pieką a szczególnie przy skroniach i czole. Chodzę do dermatologa ale on sam chyba nie wie co mi jest :/. Przepisał mi maść ze sterydem, nie pamiętam nazwy ale nic mi nie pomogło wręcz pogorszyło sprawę. Dwa tyg temu znowu mi przepisał maść, też ze sterydem i o dziwo po 3 dniach nie miałam już ani jednej plamki aż do dzisiaj. Mam czerwone krwisto czerwone plamy na skroniach, jestem załamana wgl nie wiem z czego. Od podkładu itp to raczej nie bo wgl się teraz nie maluje. Zażywam też tabletki na trądzik już 3msc Tetralylas ale lekarz uważa, że to '' na pewno nie od tego '' ehh nie wiem już co robić ? Zmienić dermatologa na innego i sprawdzić co inny o tych plamach sądzi ? bo na NFZ chyba się nie opłaca chodzić ? :/ A możę ktoś miał takie problemy skórne ( plamy czerwone) ? Pomocyyy !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach