Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro rano...

już wiem, że to ten ;)

Polecane posty

Gość jutro rano...

zabiera mnie ze sobą jako osobę towarzyszącą na wesele do znajomych, jakieś 300km stąd. Z racji tego, że własnie skończyłam sesję, powiedział, że w ramach odpoczynku zostaniemy tam jeszcze ze dwa dni po weselu. Pokazywał mi na zdjęciach pensjonat w którym będziemy mieszkać, bardzo ładny, klmatyczny swoją drogą ;) Do tej pory tylko się całowaliśmy, przytulaliśmy, parę razy włożył mi rękę pod bluzkę ale to tyle. Nigdy na mnie nie naciskał, nie mówił, że chce więcej chociaż wiem, że bardzo chce..to facet w końcu :P Ten wyjazd to będzie dobry powód żeby się do siebie bardziej zbliżyć. Ja jestem dziewicą i mam trochę opory...mam małe piersi no ale z tym to już sobie radzę (dzięki niemu:)) mam takie grube nogi :/ widoczny cellulit, koszmar...tak ogólnie jestem szczupła tylko te nogi...on jest wysoki, ładnie zbudowany nie wiem jak ja się przed nim rozbiorę. kupiłam sobie ładną, seksowną bieliznę na ten wyjazd ale chyba mi to mało pomoże...

Gość jutro rano...
bez żartów ;P

Gość Najważniejsze jest niewidoczne
dla oczu :) dla niego jesteś piękna :) uwierz w to i tak się poczuj Mój On myśli tak o mnie ( zastanawiam się zawsze DLACZEGO-mam lustro) ale skoro tak myśli-ok nie oponuję i bawcie się dobrze 🌻

Gość strzel se w łeb
miałaś,ale już nie będziesz miała. ;(