Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oby sie udalo

LIST - pomocy!

Polecane posty

Gość Oby sie udalo

Napisalam jeden watek moze ze zlym tematem dlatego nie chcieliscie czytac. Wiec postanowilam zalozyc drugi z lepszym tematem. A tresc pozostaje taka sama.. Chce sprawic mojemu facetowi radosc i wyslaxc mu list-niespodzianke za granice. Zwykly list odpada bo to banal.. Co moge mu wyslac ciekawego w ramach rozsadnych kosztow co sprawi mu przyjemnosc na dzien walentego?

Gość agsik
siebie mu wyślij :)

Gość Oby sie udalo
Powiem Ci, ze z checia!!!!!!!!!!!!!! juz teraz, w tym momencie.. ale sie nie da :( jest za daleko.. (czego nie dopisalam wczesniej w watku.. :)

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
czekoladowy telegram z www.chocolissimo.pl moze?

Gość Oby sie udalo
A co to takiego? zaraz sprawdze tylko mi sie komputer scial wiec wchodzi mi tylko strona kafe.. Wiesz, on mieszka ze znajomymi, pod ich adres wiec nie chce tez przesadzic.. ale chcialabym zeby to bylo cos naprawde fajnego!

Gość 1234dasat
wyslij mu SER

Gość Oby sie udalo
Czekoladowy telegram - super sprawa jak widze. Ale nie wyczytalam tam ile kosztuje taka wysylka z polski za granice, o ile to w ogole mozliwe.. jakies szczegoly?

nie jestem pewna, czy wysylaja za granice, ale mysle, ze mozesz zamowic z wysylka do siebie i sama wyslac, tylko sprawdz laczne koszty, zeby nie wyszla jakas oszalamiajaca kwota :)

Gość Oby sie udalo
xyzxyz(....) - no wlasnie sie obawiam, ze to oszalamiajaca kwota wyjdzie.. a moze poza ta strona znasz inne fajne rzeczy? kurcze zastanawiam sie, wpisywalam na google ale nic ciekawego nie zauwazylam oprocz gadzetow ale on takich nie lubi.. wiec nie wiem :(

Gość Oby sie udalo
marlenka35 - promujesz?

Gość Oby sie udalo
Mysle sobie tak teraz, ze moze kupie zwykla walentynke i jakis dodatek dodam do koperty. bo kurde pomyslu nie mam zadnego..a tez nie stac mnie na kosztowne rewelacje . Dobry pomysl czy banal? chce zeby byl zadowolony a nie zeby sie wstydzil za glupote swojej baby :P

Gość ayooflashback
to nic nie wysyłaj penie bedzie zaskoczony

Gość Oby sie udalo
wtedy bedzie zaskoczony? hmm .. my nie mamy tradycji kupowac sobie prezentow jezeli okazja nadarza sie co miesiac w jakies swieta.. nawet w urodziny nie kupujemy sobie nic. Ale to jest wyjatkowa sytuacja bo on mieszka za granica ... i tak samo jak ja tak i on teskni i napewno chcialby cos ode mnie dostac .. a sam "buziak" na skypie nie wystarczy. Wiec szukam pomyslow...kurcze noo..

Gość ayooflashback
Ta bo prezent jest najwarzniejszy! to może wyslij mu wiadomość ze z nim zrywasz bo np. masz innego. a puźniej mu powiec ze żartowałaś

nie wiem, do jakiego kraju chcesz to wyslac ijaki masz budzet, oraz, czy masz karte, ktora mozesz placic za granica... mozna poszperac w necie i sprawdzic, czy nie ma w danym kraju stronek z tego typu rzeczami np. w uk jest moonpig.com gdzie sie specjalizuja w roznego rodzaju podarkach 'imiennych, czyli mozesz wyslac alkohol, slodycze, kubek itp itd z dowolnym tekstem, zdjeciem itp jesli lubi wino, to mozesz wyslac wino z jakims mini-milosnym liscikiem na etykiecie skomponowanym przez ciebie.

ayooflashback - nie chodzi o prezent, lecz, zeby zrobic mila niespodzianke komus, kogo sie kocha...

Gość Oby sie udalo
A cos Ty zadnej karty nie mam.. do Niemiec chce wyslac.. Budzet tez kruchy wiec nie szaleje.. chce cos fajnego wyslac zeby sie ucieszyl , po prostu. Nie mam pieniedzy na szalenstwa, chce zeby po prostu byl zadowolony. Na razie mieszka z bratem i szwgierka ktorej nie lubie i vice versa (a zameldowal sie u nich) wiec chce by to byl zwykly list wyslany pod ich adres ..

Gość Oby sie udalo
Ide spac... ale jezeli macie jakies pomysly to chetnie jutro zajrze i poczytam. Z gory dziekuje..xyz(..) dziekuje Ci szczegolnie.. dobranoc!

Gość Oby sie udalo
Jakies nowe propozycje :))) ?

Gość Oby sie udalo
UP!

Gość fghrty
Poproś kogoś, żeby zrobił Ci ładne zdjęcie, wywołaj je w dużym formacie, opraw i wyślij mu. Na pewno się ucieszy. :)