malbikk 0 Napisano Luty 2, 2013 Cześć dziewczyny! Starałam się z mężem o dziecko od kilku miesięcy. Dużo pracowaliśmy i nic z tego nie wychodziło. Pojechaliśmy w połowie stycznia na urlop, były to moje płodne dni. Od paru dni bardzo źle się czuję - bolą mnie piersi, w dniu spodziewanej miesiączki pobolewało mnie podbrzusze i mam taki dziwny posmak w ustach. Jeszcze nigdy tak mnie nie bolały piersi!!!!! Nawet biustonosza nie mogę założyć. Wczoraj zrobiłam test, wyszły dwie blade kreseczki, powtórzyłam nad ranem i to samo. Miesiączkę powinnam dostać 27 stycznia. Proszę napiszcie mi czy to może być ciąża? Dziękuję bardzo za informacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to pewnie ze ciąza :) Napisano Luty 2, 2013 blada nie blada,,,ale krecha druga jest...:) Z dnia na dzien nie zrobi Ci sie mocniejsza ;) mozesz zrobic betę i wtedy bedzie jasne na 100% :) P.S. też mialam bladą krechę... ;) a dziś zaczęłam 4 miesiąc c. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZawszeCiekawaaa Napisano Luty 2, 2013 No pewnie że to może być ciaza. Tak często sie zdarza że kreseczki są blade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie też na początku Napisano Luty 2, 2013 wychodziły blade kreski na teście, z każdym dniem były coraz ciemniejsze i teraz jestem w 12 tygodniu ciąży ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelika19999 Napisano Luty 2, 2013 ja dzisiaj zrobilam test bo balam sie ze jednak ciaza i byla 1 na szczescie ale jak po godzinie sprawdzilam dlikatnie tylko zaznaczyla sie 2 ale nawet nie jest rozowa tylko zaznaczyly sie jej obszar i co o tym myslec?szczerze nie jestem gotowa na 2 dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malbikk 0 Napisano Luty 2, 2013 To nie może być ciąża, bo test po godzinie jest nie ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Też miałam Napisano Luty 2, 2013 bladą drugą kreskę i teraz 24 tc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anija21 0 Napisano Luty 2, 2013 Moim zdaniem jesteś w ciąży tylko bardzo wczas wykryta ale warto iść do lekarza i potwierdzić to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach