Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeleLof

latacie tanimi liniami>?

Polecane posty

Gość LeleLof

czy ktoś z was lata tanimi liniami? przestrzegają tam bardzo skrupulatnie wymiarów bagażu podręcznego? mam torbę która jest 2 cm dłuższa niż podane wymiary, a nie chcę kupować nowej, bo nie będzie mi taka mała juz raczej potrzebna... pomocy

Gość nie mam nicka
latam ;) spokojnie za 2 cm nic ci nie zrobia ;)

Gość LeleLof
super, bo nie chciałabym dopłacać za to :)

Gość nie mam nicka
lecisz wizzair ?

Gość katabraaaaai
Oczywiscie ze nie sprawdzaja, 2-3 razy lecialam tanimi liniami i ludzie sobie po prostu kpia z tych przepisów. Nie mowie tu o kilku cm, ale niektorzy mieli wielkie walizy na kolkach ktore ledwo co sie miescily w schowkach. Przez takich wlasnie kretynow ja swoj maly bagaz musialam trzymac na kolanach! Wypieprzylabym tych ludzi z samolotu na zbity pysk! Wiecej juz nie latalam, bo nie dosc ze tanie to slowo pic na wode, to jeszcze czlowiek leci w takich warunkach ze w kurniku jest wiecej miejsca.

Gość torba się
musi zmieścic do pojemnika , jeśli bedziesz miec bardzo wypchaną tą torbę to jednak 2cm może zrobic rónice bo ci sie nie zmieści

Gość LeleLof
nooo :(

Gość LeleLof
chodziło mi,ze tak, wizzairem:) moja jest 2 cmdłuzsza, ale krótsza we wszystkich innych wymiarach, więc az tak bardzo nie będzie przeszkadzać innym ;)

Gość katabraaaaai
Nie masz sie co bac, jeszcze nie widzialam zeby komus kazali wkladac do tego pojemnika na walizki i skrupulatnie sprawdzali.

Gość nie mam nicka
kilka razy widzialam ,ze sprawdzali ,ale tylko wtedy gdy waliza byla naprawe DUZA !!! poza tym wizzair zmienil warunki posiadania bagazu podrecznego . wprowdzili bagaz duzy podreczny (platny - do schowka nad fotelami) i maly (bezplatny- chowany pod siedzenie ) LeleLof bedzie ok. nie stresuj sie ;) dwa tyg. temu lecialam wizzair i mialam torbe wieksza o 4 cm :P:P luzik. :P

Ja latam rayaner przeważnie i nie robią dużego problemu, jednak jak przesadziż z ciężarem lub wielkością to będa.

Ja lecialam teraz w niedziele ryanair#em i sie doczepili do 1 kg torby. Kiedys czesto latalam i nie mialam problemow.

Gość naprawiam tematy
...

Gość LeleLof
kurcze, dięki Wam wszystkim :) troche dygam, ze za taką odrobinkę będę musiala dopłacać, zwłaszcza że torba i tak jest węższa i niższa niż powinna, tylko troszkę dłuższa ;) zresztą, najwyzej dopłata to chyba coś koło 40 zł, więc nie umrę chyba od tego ;)