Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yumimia

Remont kuchni - co się przydaje?

Polecane posty

Gość Yumimia

Cześć. Planujemy zrobić remont w kuchni. Chodzi o generalne zmiany, zarówno podłoga, ściany, jak i wyposażenie. W tym miejscu chodzi mi głównie o to ostatnio. Co warto jest kupić do kuchni? Co cieszy się obecnie popularnością? Proszę o rady.

Gość jablova
wszystko zależy od tego czy kuchnia ma służyć gotowaniu czy tylko ładnie wyglądać podczas śniadania... jak dla mnie, jeśli chodzi o udogodnienia to na pewno przydaje się mikrofalówka i zmywarka - można się bez nich obyć, ale życie z takim sprzetem jest dużo łatwiejsze :) poza tym po remoncie potworny bałagan, wypatrz sobie jakaś ekipę sprzątającą, która pomoże ogarnąć cały ten bajzel. w małopolskim masz ekipę Błyszczy - stosunkowo niedrogo to wychodzi, mają swoje środki czyszczące, no i rzeczywiście chata błyszczy :D

Gość Karolina12360
Kup sobie na pewno zmywarkę, oczywiście da się bez niej żyć , ale naprawdę zmywarkę warto kupić ułatwia życie .

Gość Autorko dlaczego nas
pytasz? To kuchnia dla nas czy ciebie? nie masz swojego gustu jak widac,jesres jakas ograniczona durna baba,teraz w zimie remont?

Gość trop
tylko przy nowych sprzętach pamiętajcie o dodaniu dla każdego nowego gniazdka elektrycznego aby nie bawić się w przedłużacze. Niestety mój mąż zapomniał, więc jeśli używam piekarnika to raczej nie mogę używać zmywarki, bo są na tym samym gniazdku.

Gość bez sentymentu
sponsor finansuje wiec autorka chce wyciagnac jak najwiecej kasy gdyby miala swoja to wiedzialaby co potrzeba jej w kuchni

Gość Huszu
maszynkę do mięsa to jest najważniejsze bo trzeba zmielić krowę do hamburgera :)

Gość sdfghjkl;
a co ma zima do remontu.Jakies wiejski myslenie.Moja stara ciotka ze wsi tak własnie ciagle gada ze na wiosne trzeba zrobic remont.