Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyktossieorientuje

Umowa na czas określony - roczny urlop macierzyński?

Polecane posty

Gość Czyktossieorientuje

Witam, Mam 26 lat, nie mam dzieci, jestem mężatką. Pracuję w poradni psychologiczno-pedagogicznej. Mam umowę do końca sierpnia. Jednak już wczoraj Pani Dyrektor powiedziała mi, że nie przedłużą mi umowy gdyż Pan starosta ma bezrobotnego bratanka na to stanowisko i. Pomyślałam sobie, że może zajdę w takim razie w ciąże, chciałam już mieć dzieci, ale czekałam na przedłużenie umowy. Jeżeli zajdę w ciąże przed końcem umowy to wiem, że muszą mi przedłużyć umowę do porodu a później przysługuje mi zasiłek macierzyński. Ale nie wiem czy mogę skorzystać z rocznego czy nie? Proszę o odp jeśli ktoś się orientuje.

Gość Czyktossieorientuje
nikt sie nie orientuje??

Gość a o ktorego pytasz
a skad ty wzielas roczny urlop macierzynski??? sejm jeszcze niczego nie uchwalil!!!

Gość sferewr
tak w razie ciazy umowa zostaje ci przedluzona do dnia porpsu, potem przysluguje ci normalnie zasilek macierzynski....a urlop macierzynski juz nie,

Gość ghhf
przeciez roczny urlop macierzynski jeszcze nie wszedł, to jest tylko projekt jak narazie wiec tego ci nikt jeszcze nie powie

Gość sferewr
porodu-sorry za literowki

Gość Czyktossieorientuje
nie wszedl jeszcze? myslalam ze juz weszło to w zycie. ale nie orentuje sie w temacie bo mi sie zycie z dnia na dzien pozmienialo, wiec biore rozne opcje pod uwage.

Gość Czyktossieorientuje
upupupu